image description

Priser och beställning

Botkyrka kommun erbjuder enskilda förskolor och friskolor modersmålspedagoger för modersmålsträning i förskolan och modersmålsundervisning i grundskolan.

Priser får modersmålsträning

Pris/veckotimme under 1 läsår 11 000 kr
 
En veckotimme per språk är minimum vid beställning. En veckotimme motsvarar 60 minuters undervisningstid.
 
I priset ingår lön för undervisning, planering, läromedel, resor, friskvård och en viss del av pedagogens kompetensutveckling.
 
Observera att beställningen är bindande. När vi har fått er beställning återkommer vi med ett besked inom 14 dagar med mer information t.ex. startdatum.
 

Beställning och blanketter

För att vi ska kunna planera vår verksamhet behöver vi få er beställning senast den 15 april inför varje höstterminen samt den 15 oktober inför varje vårtermin. Skicka beställningsblanketten till e-post adressen nedan.
 
Efter beställning får du information om de språk och timmar kommunen kan leverera. Informationen skickas ut den i maj inför höstterminsstart och i december inför vårterminsstart.
 
Det finns tre blanketter, en för modersmålsträning i förskolan, en för modersmålsundervisning och/eller studiehandledning i förskoleklass och grundskola samt en tredje för modersmålsundervisning och/eller studiehandledning i gymnasiet.
 
 

Har du frågor?

Om du har några frågor eller funderingar kan du kontakta kommunen på telefon eller
e-post: sprak@botkyrka.se
 

Senast uppdaterad 2010-08-31