image description

Botkyrka rackethall

Botkyrka Rackethall finns i Slagsta. Här finns badminton, squash, tennis, pingis m m. Vi har också en välsorterad racketshop, café, dusch och bastu.

  
 

Svealandsspelen lördagen den 18/3

Svealandsspelen i badminton, dubbel spelas lördagen den 18/3 med start klockan 09.00. En bred tävling för motionärer i alla kategorier. Anmälan skall vara oss/Korpen tillhanda senast 13 mars. Ni kan anmäla er hos oss i Rackethallen eller till mail tommy.persson@tele2.se. Anmälningsavgiften är 220:-/par.

 Innebandytider onsdagar

Vill du spela innebandy hos oss i höst så har vi fått in en ledig tid på onsdagar  kl.19,30.

Nu kan du boka banor på webben

 Nu har du möjlighet att boka banor i Rackethallen via webbokning. Använd länken "Boka aktivitet" till höger. Under en period kommer ett begränsat antal banor och aktiviteter att vara bokningsbara via webben. För fler tider eller annan aktivitet kontakta oss i Rackethallen på telefon 530 615 43. Avbokningar kan endast göras på telefon till Rackethallen.

Motionsserie för tjejer i badminton

 Nu kan du anmäla dig för att få en plats till vårens motionsserie för tjejer. Matcherna spelas på tisdagar. Låter det kul? Hör av dig så berättar vi mer.

Kontrakt

 Just nu finns det lite lediga tider kvar för att teckna kontrakt. Varför inte ha en stående tid varje vecka för lite badminton? Prata med kompisar, kollegor eller kanske grannen och ring oss för ett kontrakt.

Vår mail

Det går bra att maila frågor till oss, men du kan inte göra bokningar på mailen.. Bokningar av bana måste göras på telefon 530 615 43. Vår mailadress är rackethall@botkyrka.se eller använd skicka meddelande till Botkyrka rackethall som finns här på hemsidan

 

Badminton

Vi har 24 badmintonbanor. Boka bana på terminskontrakt eller på strötid. Även företag kan boka. Du kan även anmäla dig till vår motionsserie i badminton. Vi har serier för både tjejer och killar.

Squash

Vi har två squashbanor. Banorna hyr du i 45-minuters pass. För dig som vill spela matcher har vi nu en squashserie som spelas på torsdagskvällar. Vill du anmäla dig till det så ring oss på tel. 08-530 615 43. Du kan även boka bana på terminskontrakt eller på strötid.
 
 

Tennis

Vi har två tennisbanor med snabbt underlag. Boka tennisbana på terminskontrakt eller på strötid. Det finns lediga tider att hyra på helgerna och någon enstaka tid på vardagskvällar.

Pingis

Vi har två pingisbord som kan bokas. Eftersom efterfrågan på pingis varit stor
så har vi nu utökat våra pingistider. Nu kan man spela pingis alla dagar  förutom onsdagskvällar.
 

Innebandy

Vi har en innebandybana med sarg som du kan hyra.
 

Konferensrum

Vi har ett konferensrum som kan bokas för max 20 personer.
Ring oss för bokning och pris.
 

Café och racketshop

I vårt café kan du ta en kopp kaffe före eller efter du har spelat. Vi serverar också smörgåsar och kaffebröd. I vår racketshop säljer vi racketar, bollar, lindor med mera. Vi strängar även om racketar.

Vägbeskrivning

Du kan ta dig hit med tunnelbana (Fittja eller Hallunda) och med buss 172.
Med bil från Stockholm: Sväng av på avfarten Slagsta. Kör vänster i rondellen och kör sedan cirka 700 meter.
 

Senast uppdaterad 2017-03-10