image description

Hitta på webbplatsen

Det finns flera sätt att hitta den information du söker på Botkyrka kommuns webbplats.

Navigera via menyer 

Vanligast kanske är att du väljer en av de huvudingångar som finns i toppen av sidan, till exempel Bo & bygga.
 
När du klickar på någon av huvudingångarna öppnas en meny till vänster där du kan kan välja ett sakområde med information och tjänster som kan intressera dig. 
 
I toppen av sidan finns även så kallade målgruppsingångar. Än så länge finns ingångarna Förälder, Ung. Förälder och Besökare. Tycker du eller känner att någon av dessa ingångar passar in på dig kan det vara ett sätt att snabbt hitta den information du söker. På sikt kommer vi att utöka antalet målgruppsingångar.
 
Bor du i Botkyrka och vill ha information om kommunens service och veta mer om vad som händer just där du bor kan du välja områdesingångarna. Du hittar ditt bostadsområde till höger på startsidan under Jag bor i...
 

Sök

Fritextsökning hittar du längst till höger i toppdelen var du än befinner dig på webbplatsen.
 

Servicelänkar

Var du än befinner dig på webbplatsen kan du alltid nå ett antal viktiga och centrala sidor eller funktioner. Servicelänkarna hittar du i toppen av sidan, till exempel Kontakt. 
 

Jag vill...

För att underlätta för dig att hitta den information eller de tjänster du söker finns Jag vill... i högerdelen på många av webbplatsens sidor. Det är länkar till information och tjänster som vi vet att många av webbplatsens besökare efterfrågar.
 

Till höger på varje sida

hittar du även kontaktinformation och hänvisningslänkar till tjänster och mer information. För det mesta ser du rubriker som Läs mer eller Ansök om.  
 

Kontakt

Vill du kontakta kommunen i något ärende finns kontaktinformation till höger på webbplatsens sidor. Du kan ringa, skicka meddelande eller få information om hur du personligen besöker kommunen.  
 
I de fall du skickar ett meddelande svarar kommunens kontaktcenter på din fråga direkt eller vidarebefordrar till rätt förvaltning. Några undantag finns då ditt meddelande går direkt till en förvaltning, enhet eller tjänsteman inom kommunen.

Senast uppdaterad 2015-12-30