image description

Självservice - bibliotek och kultur

Flicka hjular i ett bibliotek

Här har vi samlat alla de e-tjänster inom området bibliotek och kultur som du själv kan utföra - dygnet runt. Hittar du inte den tjänst du söker kan du använda länken i högerspalten och gå till sidan där vi samlat alla e-tjänster i Botkyrka kommun.

​Låna och reservera böcker på biblioteket

Använd ditt bibliotekskort och PIN-kod för att utföra dina biblioteksärenden. Om du inte är registrerad som låntagare behöver du först fylla i ett formulär på sidan.

E-tjänst - Låna och reservera böcker på biblioteket

Ansökan om Drömdeg

Drömdeg är ett stipendium för dig mellan 13 och 25 år som vill förverkliga ditt drömprojekt. Du kan söka närsomhelst under året om maximalt 10 000 kr. 
Läs mer om Drömdeg.

E-tjänst - Ansökan om Drömdeg

Ansökan om Botkyrkas barn- och ungdomskulturpris

Ett stipendium för insatser riktade till barn och unga vuxna. Nominera dig själv eller någon du tycker förtjänar det. Priset kan tilldelas en grupp eller en enskild person  som bor eller verkar i Botkyrka. Du kan söka stipendiet när som helst under året, men sista anmälningsdatum för utbetalning samma år är den 1 mars.
 
 

Ansökan om Botkyrka kulturstipendium

Ett stipendium som uppmärksammar kulturell verksamhet och insatser. Nominera dig själv eller någon du tycker förtjänar det. Du kan söka stipendiet när som helst på året, men sista anmälningsdatum för utbetalning samma år är den 1 mars.

E-tjänst - Ansökan om Botkyrka kulturstipendium

Ansökan till Botkyrka kulturskola

Kulturskolan ger barn och unga möjligheten att prova på och utveckla färdigheter i musik, dans och teater mm. För att använda tjänsten behöver du skapa ett användarkonto.
 

 

Senast uppdaterad 2012-06-19