image description

Företagsområden

I Botkyrka finns det ett antal företagsområden. Här hittar du dem med hjälp av kartor.

Bovallens företagsområde

På Finkmossvägen i Bovallen finns ett 20-tal företag registrerade. De största är Svenska Entreprenad Drift och Underhåll samt AK Schakt och entreprenad.
 

 Karta över Bovallens industriområde

 

Dalvägens företagsområde

På Dalvägen, Grödingevägen och Olvonvägen finns idag ca 90 företag registrerade. Några av de största företagen i området är Tumba golvservice, Tumba Järn och Färg och Körkortsutbildarna.

 

 Karta över Dalvägens företagarområde

 

Eriksbergs företagsområde

På Kumla Gårdsväg, Segerbyvägen och Hantverkarvägen finns ungefär 140 företag registrerade, däribland ICA Maxi, Dustcontrol, Tvättjänst och Ocab.

Eriksbergs företagsområde ligger i anslutning till etableringsprojektet Botkyrka Södra porten där 370 000 kvadratmeter ska detaljplaneras för bland annat kontor och handel.

 

 Karta över Eriksbergs företagsområde

 

Skyttbrinks företagsområde

På Skyttbrinksvägen och Himmelsbodavägen finns ett 60-tal företag registrerade, de största är Smederna, Roplan och Marko Kaj Moving AB.

 

 Karta över Skyttbrinks företagsområde

 

Slagsta företagsområde

På Fågelviksvägen i Slagsta finns ungefär 120 företag registrerade. I Slagsta finns även ett av kommunens större kontorshotell, St Botvids Business Center

 

 Karta över Slagsta företagsområde

 

Botkyrka hantverksby

På Sadelmakarvägen och Mekanikervägen finns ungefär 120 företag registrerade varav de största är Biab Larm och Construera Sverige AB.
 

 Karta över Tullinge hantverksby

 

Tunabergs företagsområde

På Tunabergsvägen finns ett 10-tal företag registrerade. Den största arbetsgivaren är Bageriprodukter Stockholm AB med ungefär 50 anställda.
 

 Karta över Tunabergs företagsområde

 

 

Senast uppdaterad 2016-11-15