Stäng meddelande

Välkommen till årets sista Botkyrkadialog - Ung och trygg i Fittja

Två små barn i jacka och mössa sitter i en skottkärra och ler.

Har du tankar och idéer om hur vi tillsammans kan göra Fittja till en tryggare plats för barn och unga? Vi bjuder på fika och smörgås.

Välkommen till Botkyrka konsthall och Fittja bibliotek tisdag 12 november kl 17-19. Dina lokala politiker och tjänstemän från kommunen är där för att ta del av dina tankar. Alla synpunkter som kommer in lämnas vidare till de som bestämmer. Passa på att påverka ditt Fittja! Vi bjuder på fika och smörgås.

De som känner till kommunen bäst är dess invånare. Därför att det viktigt att vi pratar med så många som möjligt kring vad de tycker och vilka förbättringsmöjligheter de ser, säger Benny Ferdinandsson (L) förste vice ordförande, Botkyrkadialogen.

Botkyrkadialogen startade upp i mars i Hallunda-Norsborg, på försommaren var det Grödinges tur och därefter Storvreten. På tisdag är det dags för tredje och sista dialogen i Fittja. Det har kommit in väldigt många och bra synpunkter och förbättringar har gjorts och kommer att göras utifrån era idéer och önskemål. Nästa gång ses vi i Tullinge.

Läs mer om hur Botkyrkadialogen fungerar här

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 november 2019