Kurser och anmälan

Här hittar du information om kurser, bokning, avgifter och intresseanmälan.

Kursbokning

Bokning av våra kurser görs på Studyalong: www.studyalong.se/botkyrkakulturskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kan betala direkt med kort aller välja faktura som då skickas med brev.

Intresseanmälan

Om du inte hittar en ledig kursplats kan du göra en intresseanmälan till fullbokad kurs. Du blir då kontaktad om det uppstår en ledig plats i kursen eller på ämnet du valt. Du får också ett mail som påminner om när vi släpper kommande termins kursplatser. Intresseanmälan gäller fram till att påminnelsen skickats ut.

Avgifter
AvgiftstypKostnad
Ämneskurs350 kr/termin/ämne
​Kortkurs​200 kr
Avancerat program (dans, musik)750kr/termin
Ensemble (ingen kostnad om du går annan kurs samtidigt)200 kr/termin
Instrumenthyra

200 kr/termin

 

Ämnesinriktningar

En person med gitarr

Musik och sång

Sjung eller spela instrument på kulturskolan! Här finns massor av ämnen att välja bland. Vi vill att du ska utveckla din egen förmåga och känna glädje i musiken. Läs mer om kurser i musik och sång.

 

Personer som dansar

Dans

Drömmer du om att dansa på en stor scen eller vill du dansa för din egen skull med andra i din ålder? Dans är så mycket mer än att träna steg. Dansen är ett språk bortom orden, ett sätt att uttrycka musik och känslor på kroppens eget vis. Läs mer om kurser i dans.

 

Teater

Teater

Vill du uppleva teaterns magiska värld? Då har vi något för dig! Att gå in i en roll och vara någon annan är spännande, intressant och lärorikt. Läs mer om kurser i teater.

 

Animering

Animering

Vill du göra animerad film? Kursen i animering är för dig som är 8-13 år. Läs mer om kurser i animering.

 

 

Målning

Bild, keramik och form

Alla människor bär bilder inom sig. Med penna, pensel eller lera kan du göra dem synliga för andra. I Bildverkstan på Botkyrka konsthall i Tumba får du experimentera med olika tekniker i bild, keramik och form. Läs mer om kurser i bild, keramik och form.

 

KomTek

KomTek - Teknik och design​

Är du intresserad av färg, form och funktion? Då är kommunala teknikskolan KomTek stället för dig. Här kan du gå en kurs i teknik och design, vi erbjuder allt från uppfinnarklubbar och designverkstäder till robotprogrammering och kemilabbar. Läs mer om kurser i teknik och design.

 

Kontakt
Skriv ut
Senast uppdaterad: 22 maj 2017
Bibliotek & kultur