Stäng meddelande

Har du en drömidé men saknar pengar? Känner du en person, grupp eller förening i Botkyrka som är värda ett stipendium? Eller är det kanske du själv eller din förening som ska uppmärksammas?

Botkyrka Kommun har tre olika sorters projektstöd som du kan söka för kostnader i samband med en idé, ett projekt eller ett event du vill arrangera. Syftet är att bättre möjliggöra och synliggöra egna idéer och initiativ hos Botkyrkabor och andra aktörer. Genom detta kan också ett bredare utbud av aktiviteter erbjudas till Botkyrkaborna. Botkyrka kommun delar även ut kultur- och idrottsstipendier en gång om året.

Kreativa fonden

Kreativa fonden kan du söka pengar för projekt inom olika områden som kultur, utbildning, miljö, mat, hälsa och mera. Projekten ska äga rum i Botkyrka och involvera Botkyrkabor. Kreativa fonden kan sökas av både privatpersoner och föreningar i och utanför Botkyrka. Du måste vara 18 år eller äldre.
Mer om Kreativa Fonden

Drömdeg

Drömdeg är ett särskilt stöd för dig som är 13-25 år. Du kan söka Drömdeg för att arrangera festivaler, konserter, utställningar, turneringar, föreställningar, workshops och tusen andra saker. Du kan ansöka om upp till 10 000 kronor när som helst under året.
Mer om Drömdegöppnas i nytt fönster

Evenemangsbidrag

Evenemangsbidrag kan sökas av föreningar och studieförbund för att arrangera tillfälliga eller återkommande evenemang som är öppna för allmänheten. Bland annat prioriterar vi evenemang som görs i samarbete med andra föreningar och skapar möten mellan Botkyrkabor.
Mer om Evenemangsbidrag

Stipendium och Botkyrkas Stjärnor

Vill du uppmärksamma en eldsjäl, en ledare eller en entreprenör i Botkyrka? Nominera dig själv eller någon du känner till Botkyrkas kulturstipendium, barn- och ungdomskulturpris och idrottsstipendium eller något annat av våra pris!
Mer om Stipendier och stjärnoröppnas i nytt fönster

Kontakt
Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 april 2019
Bibliotek & kultur