Lämna synpunkter

Har du synpunkter på kommunens service eller tjänster? Det vill vi gärna ha reda på. Dina åsikter är värdefulla för oss. De hjälper oss att utveckla och förbättra kommunens verksamhet.

Bekräftelse inom 10 arbetsdagar

Din synpunkt skickas till den verksamhet som synpunkten handlar om. Du får en bekräftelse på att vi har tagit emot den och besked om vart den har skickats inom 14 arbetsdagar om du lämnar dina kontaktuppgifter.

Din synpunkt blir en offentlig handling

Alla inkomna synpunkter registreras och följs upp. Även dina personuppgifter registreras i vårt datasystem och blir därmed en offentlig handling. Du kan också välja att vara anonym. Men då kan vi inte nå dig med besked.

Så lämnar du en synpunkt

Enklast gör du det genom att använda vår e-tjänst.

E-tjänst - Lämna synpunkt.länk till annan webbplats

Ange så detaljerat som möjligt vad din synpunkt gäller och skicka in den genom formuläret nedan. Om din synpunkt gäller fel på gator, vägar eller parker ska du istället göra en felanmälan.

Du kan få hjälp på medborgarkontoren med att skriva in synpunkten i webbformuläret.

Du kan också ringa 08-530 610 00 eller skriva brev till Botkyrka kommun på postadress Botkyrka kommun, 147 85 Tumba. Märk brevet "Synpunkt". Det går också bra att lämna din synpunkt i kommunalhusets reception.

Du kan även använda dig av vår app om du vill lämna en synpunkt. Mer information hittar du i länken till höger på sidan.

Om du vill bifoga dokument eller bilder kan du skicka in din synpunkt via e-post till synpunkt@botkyrka.se.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 maj 2017
Kommun & politik