Störningsinformation:
Eldningsförbud från torsdag 13 augusti kl. 12.
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Dialoger 2019-2020

Botkyrkadialogen kommer att finnas på plats i de olika kommundelarna i Botkyrka löpande. Varje gång är en kommundel i fokus tre månader i taget.

Tre medarbetare på kommunens kontaktcenter framför en datorskärm

Fittja

Ökad trygghet, ren och snygg utemiljö, aktiviteter för barn och unga, bättre lekplatser och mötesplatser för äldre var några av förslagen i Fittja.


Tre medarbetare på kommunens kontaktcenter framför en datorskärm

Grödinge

Aktiviteter för yngre, ett utegym för alla, finare grönområden, ett äldreboende och att det ska finnas en förskola i kommunal regi, var några av förslagen i Grödinge.Medborgare som talar med anställda på kommunen på ett soligt torg

Storvreten

Platser och tillfällen att mötas på är en viktig fråga för Botkyrkaborna i Storvreten. Många gav förslag på hur man kan mötas över åldersgränserna på olika sätt – en boulebana i Storvretsparken. Det och många fler förslag kom upp i Storvreten.

Tre medarbetare på kommunens kontaktcenter framför en datorskärm

Hallunda–Norsborg

Trivsammare sociala ytor, mer att göra för ungdomar, odlingslådor och upprustning av hundrastgård var några av förslagen i Hallunda–Norsborg.

Tre medarbetare på kommunens kontaktcenter framför en datorskärm

Tullinge

Mer grejer att göra för unga och fler mötesplatser för äldre. Det är några av de förslag som har kommit upp när Botkyrkadialogen var hos dig i Tullinge.

Kommande dialoger

Tumba: september-novemer 2020

Under hösten kommer vi att ha dialoger för dig som bor i Tumba. Med anledning av det rådande läget med coronaviruset inleder vi med en dialog digitalt i september. Håll utkik här för mer information när det närmar sig.

Observera: Platser och tider kan komma att ändras av Dialogkommissionen vid behov. Mer information och fler tider läggs löpande upp på denna sida.

Vad händer efter dialogerna? Vad genomförs?

Ha koll på allt som händer, skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren om Botkyrkadialogen och Dialogkommissionen.

Text

Kontakt
Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 juni 2020
Kommun & politik