Stäng meddelande

Följ förslagen

Politker pratar med medborgare i Hallunda centrum

Dialog från Hallunda centrum 16 mars 2019.

Vad händer med förslagen efter dialogerna? Hur kan jag se vad som är på gång? Svaret är: här! Efter att Dialogkommissionen tagit beslut om vilka förslag som kan genomföras, kan du läsa om det här.

Dialogresultat Hallunda–Norsborg 2019

Tack till alla ni som deltog i dialogerna i Hallunda–Norsborg i mars! Totalt fick vi in 140 förslag från er, vilket är helt fantastiskt. Vilket engagemang! Dessa har politiker och tjänstepersoner på kommunen nu gått igenom för att se vad som var viktigast för er och vad som är möjligt att genomföra med stöd av Dialogkommissionen. Läs om vad som kommer att genomföras i Hallunda–Norsborg.

Dialogresultat Grödinge 2019

Tack till alla ni som deltog i dialogerna i Grödinge maj – juni! Totalt fick vi in 97 förslag från er, vilket är helt fantastiskt. Vilket engagemang! Dessa har politiker och tjänstepersoner på kommunen nu gått igenom för att se vad som var viktigast för er och vad som är möjligt att genomföra med stöd av Dialogkommissionen. Läs om vad som kommer att genomföras i Grödinge.

Dialogresultat Storvreten 2019

När dialogerna är genomförda och Dialogkommissionen tagit beslut, kommer information om vad som kommer att genomföras i Storvreten upp här. Beslut planeras att tas 2019-2020.

Dialogresultat: Fittja 2019

När dialogerna är genomförda och Dialogkommissionen tagit beslut, kommer information om vad som kommer att genomföras i Fittja upp här. Beslut planeras att tas 2019-2020.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 oktober 2019
Kommun & politik