Störningsinformation:
Fortsatt hög vattenförbrukning
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Upptäck Botkyrka i sommar – årets stora guide är här

En ung tjej klättrar på Örnberget vid Tullinge.

Klättring vid Örnberget i Tullinge – ett av alla tips i guiden!

Sov under bar himmel på Lida eller dröm dig tillbaka till 1700-talet på Sturehofs slott i Norsborg. Sommaren är här! Och i Botkyrka finns allt. I dag släpper vi Botkyrkas stora sommarguide.

– Få platser slår Botkyrka när det kommer till att "hemestra". Vi har skärgård, stadsliv och en fantastisk natur. Vi har även en historia som är väl värd att utforska, men också en spännande framtid och sommaren kommer vara fylld av aktiviteter för den som vill testa nytt. En semester på hemmaplan betyder även en viktig möjlighet att stötta både det lokala närings- och föreningslivet, säger Ebba Östlin (S), kommunstyrelsens ordförande.

Kanske vill du uppleva dramatiska klippor och artrika skogar under Mälarpromenaden? Eller varför inte bli storfiskare för en dag? Eller vill du helt enkelt njuta av lite konst i trävillan hos Sillviks vänner i Norsborg?

Vi har nu samlat några av Botkyrkas pärlor i en och samma guide på vår webb och som tidning som kommer direkt till din brevlåda den 4 juli. Här finns tips på allt från mat och äventyr till övernattning och aktiviteter för barn och unga. Nu hoppas vi att fler Botkyrkabor upptäcker denna fantastiska plats så att vi tillsammans kan skapa en supersommar hemma i Botkyrka.

Hitta till guiden

På vår webbplats botkyrka.se/sommarlänk till annan webbplats hittar du sommarguiden. Den 4 juli kommer den också till din brevlåda via lokaltidningen Botkyrka direkt.


Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 juni 2020