Stäng meddelande

Förtidsrösta i EU-valet

En kvinna står utanför en byggnad.

Du förtidsrösta på olika platser i Botkyrka, bland annat på medborgarkontoren.

Från den 8 maj kan du förtidsrösta på olika platser i Botkyrka. Ta med dig din legitimation och ditt röstkort.

Förtidsrösta kan du göra på medborgarkontoren i Alby, Fittja, Hallunda och Tumba, eller i biblioteket i Tullinge. Du kan också rösta i Vårsta på Mötesplats Grödinge samt i våra mobila röstningslokaler.

Öppettider 8 maj–26 maj

Måndag-fredag 10.00–18.00
Lördag-söndag 10.00–15.00

Förlängd öppettid 22-24 maj

Onsdag till fredag, 22–24 maj 10.00–20.00
Lördag 25 maj 10.00–15.00
Söndag 26 maj* 8.00–21.00

*endast Tumba och Hallunda medborgarkontor, samt biblioteket i Tullinge. Utöver dessa platser kan du förtidsrösta även på Banslättsskolan, förskolan Karlavagnen, Parkhemsskolan, Rikstens skola, Trädgårdsstadsskolan, Tullingebergsskolan och Tullinge medborgarkontor.

Du kan också förtidsrösta i våra mobila lokaler

Tre mobila enheter kommer att åka runt till centrala platser i kommunen, bland annat till Hornbach, kommunala verksamheter, och alla dagar vid ICA Maxi. Ser du den tillfälliga vallokalen, passa på att rösta! Det går även att förtidsrösta i hela Sverige.

Här finns ett schema där du kan se var de mobila röstlokalerna befinner sig vid olika tidpunkter.

Ta med legitimation och röstkort

Det är viktigt att du tar med dig legitimation och röstkort. Senast den 8 maj ska alla röstberättigade ha fått ett röstkort i brevlådan. Det är enkelt att rösta och det tar inte mycket tid. Har du glömt att ta ditt röstkort med dig kan personalen på plats hjälpa dig och skriva ut ett röstkort.

Förtidsrösta utanför kommunen

På valmyndighetens webbplats hittar du information om var du kan förtidsrösta utanför kommunen.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 maj 2019
Kommun & politik