Stäng meddelande

Legitimerad lärare i engelska och spanska


Arbetsuppgifter

Kassmyraskolan söker en engagerad och legitimerad lärare som ska ansvara för undervisningen i engelska och spanska åk 4-6. Behörighet i fler ämnen är meriterande. Tjänsten kan komma att anpassas efter dina behörigheter. Arbetet innebär att du, tillsammans med dina kollegor i arbetslaget, kommer att ha mentorsansvar för årskurs 5. Du kommer att arbeta som ämneslärare i engelska för årskurs 5 och i spanska för de elever i årskurs 6 som har valt spanska som modernt språk. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegorna inom arbetslaget och du kommer även att träffa och samarbeta med all pedagogisk personal i skolan under de konferenser som ligger på onsdagar. Konferenserna som leds av skolans förstelärare är tillfälle för intern fortbildning, samplanering, sambedömning och pedagogiska diskussioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare, i första hand legitimerad i engelska och spanska, åk 4-6. Behörighet i fler ämnen är meriterande. Du har digital kompetens och ser t.ex. iPads som ett pedagogiskt verktyg i ditt dagliga uppdrag. Du har en god ledarskapsförmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har stor erfarenhet av formativ bedömning samt att skapa goda relationer till eleverna då vi anser att det är vägen till välmående elever och goda kunskapsresultat. Du har erfarenhet av lågaffektivt bemötande, du visar engagemang och skapar goda förutsättningar för alla elever. Du kan följa upp elevernas utveckling och tydligt kommunicera denna med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du ser skolutveckling som en naturlig del av arbetet och ser det kollegiala samarbetet som en viktig faktor för att lyckas. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer, har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är flexibel, driftig och tar gärna egna initiativ.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Kassmyraskolan är en treparallellig F-6 skola med ca 550 elever inklusive grundsärskola. Skolan ligger i ett naturskönt, lugnt villaområde nära goda kommunikationer. Skolan har mycket hög andel utbildad och behörig personal, drygt 90% är legitimerade lärare från årskurs 1 till årskurs 6. I skolan finns trygghet, livsglädje, närhet mellan personal och barn/elever samt en miljö som ger lust till kreativt skapande och lärande. Vi strävar efter att alla ska få möjlighet att växa i sin egen takt samtidigt som vi uppmuntrar till att våga lite mer. Kassmyraskolan kännetecknas av hjälpsamma kollegor som ställer upp för varandra. Kassmyraskolan har ett välfungerande elevhälsoteam bestående av skolledning, speciallärare, skolkurator, skolsköterska samt skolpsykolog. Förmåner i kommunen Alla medledare har rätt till ett friskvårdsbidrag på upp till 1 500 kronor per år. Det syftar till att uppmuntra till hälsofrämjande aktiviteter och en hälsofrämjande livsstil. För exempel på vilka aktiviteter som omfattas eller inte omfattas av friskvårdsbidraget kan du gå in på Skatteverkets hemsida: https://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteochinkomst/formaner/personalvardmotionochfriskvard/friskvardsaktiviteterao.4.15532c7b1442f256baee714.html Cykelförmån Alla medledare har möjlighet till en cykelförmån motsvarande upp till 1 500 kronor vart tredje år. Syftet är att stödja hälsofrämjande vanor samt främja miljön. Målet är att fler medledare cyklar hela eller delar av resan mellan bostaden och arbetet eller vid korta tjänsteresor. Förmånen är skattepliktig, till skillnad från friskvårdsbidraget. Det innebär att du som medarbetare betalar skatt på beloppet på samma sätt som för lön.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde den 12 augusti Tjänsten är en ferietjänst.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Peter Andersson Badari, Biträdande rektor

Mobil: 072-541 4870

E-post: Peter.andersson.badari@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Helena Gautier, Lokalombud Lärarnas riksförbund

Mobil: 072 596 6682 (arbetsrum)

E-post: helena.gautier@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-05-05

Ange referensnummer: A868813


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018