Störningsinformation:
Fortsatt hög vattenförbrukning
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Lärare i år 1


Om arbetsplatsen

Om arbetsplatsen Grindtorpsskolan ligger i det starkt expansiva och natursköna området Alby med närhet till både natur och vatten. Skolan har årskurs F-9 med integrerade fritidshem. Vi har också en stor andel nyanlända elever och elever med annat modersmål. På Grindtorpsskolan finns ca 515 elever.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter Vi erbjuder en tjänst med undervisning från år 1. Du kommer att ingå i ett arbetslag med nio klasser och fritids där lärare och fritidspersonal samverkar runt arbetslagets elever. Du kommer att vara mentor för en grupp elever. Undervisningen sker i respektive årskurs. Samverkan sker mellan klasser och du kan behöva undervisa i annan klass.

Kvalifikationer

Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad lärare gärna med intresse och behörighet i matematik, naturorienterande ämnen och teknik. Vi söker också lärare med behörighet i svenska som andraspråk och svenska, gärna med något estetiskt ämne. Vi behöver dig som kan; * ta ansvar och ha ett gott ledarskap i barngrupp * inspirera elevernas lärande och kunskapsinhämtning * ha förmåga att se elevers behov och anpassa undervisningen efter dessa * sätta lärmiljö och lågaffektivt bemötande i fokus * prioritera arbetsuppgifter samt vara lösningsfokuserad * vara väl bevandrad i läroplanen * fånga och stimulera elevernas nyfikenhet och intresse för att lära * ha höga förväntningar på elever och verksamheten * vara flexibel och kan förändra arbetssätt samt struktur beroende på i vilket sammanhang du befinner dig * samarbeta för verksamhetens bästa och verka för kollegialt arbete * i denna tjänst lägger vi stor vikt till att du matchar arbetslaget med kompetens och erfarenhet

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: • Augusti 2020

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Satu Vanhanen, Rektor from 1/7 2020

Mobil: 070-88 25 089

E-post: satu.vanhanen@botkyrka.se


Siv Söderberg, Biträdande rektor

Mobil: 0708-89 20 05


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-08-07

Ange referensnummer: A963099


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020