Stäng meddelande

Lärare i gymnasiet - matematik och naturkunskap


Arbetsuppgifter

Undervisning i matematik och naturkunskap eller annat ämne på gymnasiet. Undervisa, motivera och leda eleverna till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument. Arbeta aktivt med utveckling av ämnena du undervisar i. Arbeta aktivt med de utvecklingsområden som skolledning och arbetslag fastställer. Att delta i utvecklingsarbetet på framför allt ekonomiprogrammet tillsammans med andra i programlaget. Använda IKT som en självklar del i undervisningen. Använda en formativ bedömningsprocess. Arbeta med mentorskap i en klass.

Kvalifikationer

Du ska vara behörig och legitimerad att undervisa i matematik och naturkunskap eller annat ämne. Du bör vara en tydlig, lyhörd och strukturerad person som vill samarbeta. Du bör även ha ett stort intresse för motivationsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 10/2 2020.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Olof Svenhamn, bitr. Rektor

Telefon: 070-5931970

E-post: olof.svenhamn@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-01-10

Ange referensnummer: A918115


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019