Stäng meddelande

Lärare i matematik och No


Arbetsuppgifter

Undervisning i ämnena Matematik och No i årskurs 7-9. Planering och utvärdering av undervisningen tillsammans med eleverna. Mentorskap för en klass ingår, vilket betyder täta föräldrakontakter samt samarbete med kollegorna i arbetslaget för åk 7-9. Att bidra till utvecklingen av skolans verksamheten genom kollegial samverkan ingår också som en arbetsuppgift.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare i Matematik samt No-ämnen och besitter en god pedagogisk förmåga. Bredare ämnesbehörighet ses som meriterande. Du planerar och genomför din undervisning självständigt och med hög kvalitet. Du är en trygg och stabil person som tycker om barn och ungdomar som befinner sig under utveckling. Du samarbetar väl med både kollegor, elever och föräldrar, och har lätt för att skapa goda relationer med barn och ungdomar. Du är en tydlig ledare i klassrummet och kan sätta gränser när det behövs. Du är strukturerad och planerar arbetet på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 12/8 2019

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Shaju Kohinoor, Biträdande rektor

Mobil: 070-8891972

Telefon: 070-889 19 72

E-post: shaju.kohinoor@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-07-12

Ange referensnummer: A887815


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019