Stäng meddelande

erfaren barnskötare


Arbetsuppgifter

sedvanliga uppgifter som barnskötare

Kvalifikationer

Du som kommer till Humlan ska ha arbetat med pedagogisk dokumentation, ha goda kunskaper i digitalteknik och vara väl förtrogen med läroplanen

Arbetsplatsen

Humlan är en av förskolorna i Fittja enheten. Humlan är en nyrenoverad förskola som ligger i Fittja omringad av naturområden.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Soledad Quiroz, Biträdande förskolechef

Mobil: 070 298 94 14

E-post: soledad.quiroz.sanz@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-12-07

Ange referensnummer: A918500


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019