Stäng meddelande

Arbetsledare till boende med särskild service


Om arbetsplatsen

Socialförvaltningen i Botkyrka har just genomgått en spännande omorganisation där vi rivit stuprören och lämnat den gamla beställar-/utförarmodellen. Vår nya organisation kommer att vara rustad att möta samhällsförändringar och präglas av nytänkande och teamarbete. Vi är ca 500 personer som arbetar inom något av områdena barn eller vuxen.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att i samråd med enhetschef ansvara för daglig drift på enheten. Detta innebär att du ger stöd till personalen med planering av den dagliga verksamheten då behov uppstår, du hanterar bemanning och introducerar nya medarbetare tillsammans med personal. Du säkerställer att klienten får det stöd som hen har behov av och uppmärksammar eventuella ändrade behov av stödinsatser. Du är chefens stöd vid implementering av nya arbetssätt och metoder samt följer upp dessa kontinuerligt. På uppdrag av chef upprättar du rutiner vid behov. Du säkerställer att dokumentation genomförs enligt rutin samt att klienterna har en reviderad genomförandeplan. Du har en samordnande roll i vissa interna och externa sammanhang samt ansvarar för en del inköp.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen krävs att du har relevant högskoleutbildning inom socialt arbete samt minst 3 års arbetslivserfarenhet inom socialt arbete. Tidigare erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet att samverka med landsting och andra aktörer. Du har en väldigt god samarbetsförmåga och du brinner för att stötta, hjälpa och utveckla andra. Du är tydlig, kommunikativ samt trygg och har lätt för att sätta dig in i problem och frågeställningar. Du intresserar dig för nya metoder och arbetssätt och hur dessa kan bidra till utveckling. Du bidrar gärna med kunskap och idéer till chef och arbetsgrupp. Gällande lagstiftning är något du har god kunskap om och du delar på ett konstruktivt sätt med dig av denna till dina kollegor. Du är även van att uttrycka dig i skrift på svenska och gör detta på ett utmärkt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, Tillsvidareanställning, provanställning kan komma tillämpas.

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Malin Johansson , Enhetschef

Mobil: 0702934528

E-post: malin.johansson1@botkyrka.se


Jenny Nejström, tf. enhetschef

Telefon: 073-380 78 89


Facklig(a) företrädare

Facklig(a) företrädare, Fackliga företrädare, nås via kommunens växel

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2020-04-03

Ange referensnummer: SN/2020:153


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020