Stäng meddelande

Lärare på Språkintroduktion- Svenska som andra språk/ Geografi


Arbetsuppgifter

Undervisning i svenska som andra språk och geografi. I våra lärartjänster ingår även mentorskap.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i svenska som andra språk / geografi för grund- eller gymnasieskola. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och elevsyn. Tjänsten är 80- 100%

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. För fyra år sedan hade vi som mål att bygga landets bästa språkintroduktion. Vi är i dag stolta över vad vi åstadkommit, vårt arbetslag har hög kompetens och erfarna lärare. Vi arbetar ständigt för att utveckla både undervisning och organisation. Dessutom har vi roligt tillsammans. S:t Botvids gymnasium ligger i Hallunda och har ca 600 elever varav ca 200 läser språkintroduktion på olika nivåer. Har du höga ambitioner med din undervisning, arbetar språkutvecklande och ser IKT som ett kraftfullt verktyg för lärande kommer vi trivas bra tillsammans!


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid / deltid

Tillträde: Snarast

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Ann Andersson, Biträdande rektor

Telefon: 070-5933560

E-post: ann.andersson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-01-19

Ange referensnummer: A838134


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018