Stäng meddelande

Skolsköterska 40-50%


Arbetsuppgifter

I uppdraget som skolsköterska ingår att: - ansvara för, och utföra, elevhälsans medicinska insatser i skolan enligt gällande råd och anvisningar. Arbetet innefattar hälsobesök, vaccinationer, skolläkarmottagning mm. - vara en viktig del i att utveckla och stärka det gemensamma elevhälsoarbetet på skolan, - bidra med medicinsk kompetens avseende skolans förebyggande och hälsofrämjande arbete, - ge handledning och konsultation till personal avseende elevers och gruppers förutsättningar för lärande och behov av stöd. På skolan har vi totalt 140-150% skolsköterska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med någon av följande fördjupningar: - Specialistsjuksköterskeutbildning inom hälso- och sjukvård för barn (75hp) - Distriktssköterska (75hp) - Skolsköterskeprogrammet (60hp, Skövde) Vi ser gärna att du som sjuksköterska: - har erfarenhet av att arbeta med barn inom exempelvis skolverksamhet, BVC, barnklinik, vårdcentral eller liknande. - har erfarenhet och vana vid att arbeta med digital journalföring. - har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar väl med såväl elever som föräldrar, personal samt andra externa aktörer. - är engagerad, utåtriktad, positiv och tycker om att ta initiativ och finnas i en händelserik och omväxlande vardag. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig!

Arbetsplatsen

Tunaskolan är en F-9-skola i Tumba, Botkyrka kommun, ca 5-7 minuters promenad från pendeltågsstationen. På Tunaskolan går 750 elever och vi är 95 medarbetare. Vår verksamhet utgår från ledorden språk, självkänsla och lärande. Vår övertygelse är att goda språkkunskaper i kombination med stark självkänsla leder till att elevernas lärande utvecklas på bästa sätt. Vi har på Tunaskolan ett välfungerande elevhälsoteam. Teamets uppdrag är att genom dialog och samarbete med pedagoger, elever och föräldrar skapa bästa möjliga förutsättningar för elevers mående och lärande. För att vi på skolan ska lyckas med våra olika uppdrag är utvecklat samarbete på alla nivåer mycket betydelsefullt. Av denna anledning finns det varje vecka tid avsatt för samarbete och kollektivt lärande.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid

Tillträde: 2019-02-01 eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Johan Daréus, Rektor

Telefon: 0761150185

E-post: johan.dareus@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-01-15

Ange referensnummer: TUNAHT1802


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka! Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018