Störningsinformation:
Vattenläcka på Katrinebergsvägen i Tullinge
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Sjuksköterskor till Botkyrka kommun tillsvidare och timvikarier


Om arbetsplatsen

Äldreomsorgen är en del av vård- och omsorgsförvaltningen i Botkyrka kommun som ger äldre människor möjlighet att vara självständiga, trygga och ha en meningsfull tillvaro. Äldreomsorgen drivs i olika former för att möta upp äldre människors olika behov av stöd, bland annat erbjuder vi hemtjänst, vård- och omsorgsboende, mötesplatser, dagverksamhet och kost- och måltidsservice samt så arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter inom äldreomsorgen. Hos oss får du flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag och ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Till vård- och omsorgsförvaltningen i Botkyrka söker vi nu både sjuksköterskor för tillsvidareanställning dagtjänstgöring på 100 % samt vikarier som vill hoppa in vid behov eller som vill jobba under en längre period under sommaren. Som sjuksköterska hos oss arbetar du inom både äldreomsorgen och funktionsnedsättningsområdet och ingår i ett team med andra sjuksköterskor samt har nära samarbetar med förvaltningens arbetsterapeuter, fysioterapeuter och omvårdnadspersonal. Du ansvarar för att patienter och brukare får den vård de behöver genom medicinska ordinationer. Detta innebär även att kunna arbeta förebyggande genom att ge råd, behandlingar och hälsoupplysningar. Du tar hand om medicinering, läkemedel, behandlingar och annan medicinsk problematik samt finns där för att svara på frågor från anhöriga. I arbetet ingår även att bedöma och fatta beslut i olika situationer inom vården samt ha kontakt med läkare. Vidare ingår att utbilda, handleda och delegera vissa arbetsuppgifter till omvårdnadspersonal samt dokumentera i hälso- och sjukvårdsjournal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har några års erfarenhet inom yrkesområdet. Du har goda kunskaper inom aktuell lagstiftning, exempelvis HSL, SoL och LSS. Det är även meriterande med vidareutbildning till distriktssköterska eller inom geriatrik. Som person tar du ansvar för din uppgift och kan fatta omdömesfulla beslut, trots begränsad information eller svåra omständigheter. Du har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Du samarbetar bra med andra, kan uttrycka dig tydligt i tal samt lyssnar och anpassar din kommunikation efter motpartens behov. Då en stor del av dokumentationen görs digitalt är det viktigt att du har goda datorkunskaper, och bland annat lätt kan hantera och använda olika system. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser även att du har körkort, då vår verksamhet sträcker sig över hela Botkyrka. Vi kommer löpande att kalla till intervju, så vänta inte med din ansökan!

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse snarast.

Antal platser: 4


Kontaktperson(er)

Tina Anslin, Enhetschef

Mobil: 0708-8616 10

E-post: tina.anslin@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Silvia Lundmark , facklig representant SSK

E-post: silvia.lundmark@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2020-05-31

Ange referensnummer: von/2020:131


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020