Stäng meddelande

Undersköterska till dagverksamhet


Arbetsuppgifter

Vi söker nu en undersköterska till dagverksamheten i Alby på 75 %. Som undersköterska inom dagverksamhet ansvarar du för att planera och utföra aktiviteter för våra daggäster. Du uppmuntrar, stödjer och motiverar gällande bl.a. personlig hygien, måltider och aktiviteter. Vi utgår från våra daggästers behov och önskemål i planeringen och utförandet av olika aktiviteter. Bland annat spelar vi bingo, går promenader, målar och spelar spel. Målet är att ge våra äldre medborgare ett aktivare och mer socialt liv. Arbetet kräver, i enlighet med socialtjänstlagen, daglig dokumentation i verksamhetssystem. Att upprätta genomförandeplaner och individuella riskbedömningar ingår som en del i arbetet, i vissa arbetsuppgifter kan även delegering ingå. Som undersköterska samarbetar du med övriga kollegor, HSL-personal, biståndshandläggare och anhöriga. I rollen ingår även ett kontaktmannaskap samt att delta i kompetens- och verksamhetsutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning från vård- och omsorgsprogrammet, undersköterskeutbildning eller motsvarande. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom området äldre eller funktionsnedsättning ser vi det som meriterande. Även erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom eller dokumenterad kunskap inom området är meriterande. Då daglig dokumentation utgör en stor del av arbetet är det viktigt att du har goda datorkunskaper samt gärna kunskaper i verksamhetssystemet ProCapita. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Vi ser också gärna att du har kunskaper i flera språk. Som person har du ett bra bemötande, är tillmötesgående och har en vilja och förmåga att hjälpa andra. I arbetet behöver du vara lyhörd och kunna samarbeta bra med kollegor och chef. Det är viktigt att du tar ansvar och eget initiativ i arbetet samt att du agerar utifrån ett etiskt perspektiv. Utifrån vår verksamhets karaktär är det även viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter olika omständigheter och situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Dagverksamheten som är en del av vård- och omsorgsförvaltningen, ger stöd och service till de medborgare som är äldre eller har en funktionsnedsättning och arbetar för att dessa personer ska känna trygghet, delaktighet, självbestämmande och kontinuitet. Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg av högsta kvalitet för våra medborgare och vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Christin Schenk, Enhetschef

E-post: christin.schenk@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare

Telefon: Kontakta växeln på telefon: 08-53061000


Sista ansökningsdatum: 2019-03-17

Ange referensnummer: C25454


Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, klicka på knappen "ansök nu". Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018