Störningsinformation:
Fortsatt hög vattenförbrukning
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Hantverkspedagog/stödassistent


Om arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-,demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Daglig verksamhet inom LSS bedrivs i Botkyrka kommun inom Arbetsmarknads och vuxenutbildningsförvaltningen. Vi bedriver i huvudsak vår verksamhet i Hallunda/Norsborgs-området och har hantverksinriktning. Vi söker nu två hantverkspedagoger/stödassistenter med kunskaper inom keramik och konst till vår verksamhet. Verksamheten vänder sig till personer som har kognitiva och fysiska funktionsnedsättningar i behov av meningsfulla, kreativa och arbetsliknande aktiviteter. Om detta låter spännande och du dessutom har rätt kvalifikationer så är du välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Du bör vara en driven och initiativrik person som klarar av att hantera olika situationer och bemöta våra deltagare. Du har i ditt dagliga arbete ett stort egenansvar och måste kunna lägga upp arbetet utifrån individernas behov. Arbetsuppgifterna är att handleda och guida deltagarna i de olika arbetsuppgifterna. Du planerar, utvecklar och följer upp aktiviteter samt upprättar genomförandeplaner och annan relevant dokumentation i vårt system Lifecare.

Kvalifikationer

Lämplig utbildning kan vara Vård och Omsorgsprogrammet eller relevant högskoleutbildning. Du har kunskaper inom keramik och konst samt är van att arbeta lågaffektivt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten. Körkort önskvärt.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, Heltid

Tillträde: Tillträde 31 augusti eller enligt överenskommelse. Antalet annonserade arbetstillfällen: 2, en fast anställning och ett vikariat. Vid fast anställning tillämpar vi provanställning sex månader

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Ann-Charlotte fagerlund, tf enhetschef

Telefon: +46 767808552

E-post: anne-charlotte.fagerlund@botkyrka.se


Ida Holmström, tf verksamhetsledare

Telefon: 073-5426737

E-post: ida.holmstrom@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-08-03

Ange referensnummer: A962929


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020