Stäng meddelande

3 Legitimerade förskollärare till nyöppnade avdelningar


Arbetsuppgifter

Förskolan Vitsippan/Vallmon är en förskola där vi alla arbetar aktivt tillsammans för att göra barnen till huvudpersoner i sin egen vardag. Som förskollärare har du det övergripande ansvaret för att planering,undervisning och uppföljning sker i ditt arbetslag. Vi använder oss av pedagogisk dokumentation som ett verktyg för att synliggöra barnens och våra egna lärprocesser. Du har erfarenhet av ett reflekterande,dokumenterande arbetssätt.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerade förskollärare som ser arbetet med barnen som en utmaning.Du har en kunskapssyn som utgår ifrån att barn lär och utvecklas på olika sätt och i olika sammanhang. Du förstår att det hänger på oss pedagoger att erbjuda barnen sådana sammanhang som gör att de växer enskilt och tillsammans. Du bör ha datavana och vara väl förtrogen med läroplanen. Du ska vara legitimerad förskollärare.

Arbetsplatsen

Förskolan Vitsippan/Vallmon ligger i Hallunda/Norsborg. Vi ingår i ett 2-årigt utvecklingsprojekt, Samverkan för bästa skola tillsammans med Skolverket. I projektet använder vi moduler i Läslyftet. Botkyrka Kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-,demokrati- och upplevelsesatsningar,expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkande.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Antal platser: 3


Kontaktperson(er)

Ewa Hemström, Förskolechef

Telefon: 0708861605

E-post: eva.hemstrom@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-01-15

Ange referensnummer: A836597


Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018