Stäng meddelande

Hemgångsteamet söker engagerade medarbetare


Arbetsuppgifter

Vi söker engagerade medarbetare till Botkyrka kommuns hemgångsteam. Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsplats, centralt belägen i Tumba och med närhet till allmänna kommunikationsmedel. Organisatoriskt hör hemgångsteamet till Myndighet Stöd, en nystartad enhet, inom Myndighetsavdelningen på vård- och omsorgsförvaltningen. Hemgångsteamet är i en utvecklingsfas och därför kommer du att få möjlighet att bidra i det förändringsarbetet. Arbetsuppgifter Som medarbetare i hemgångsteamet är ditt främsta uppdrag att trygga hemgången från sjukhus eller korttidsboende för de som beviljats insatsen trygg hemgång. Du koordinerar insatser mellan olika aktörer och hjälper även till med att lösa praktiska problem som bedöms nödvändiga. Du ska arbeta för att stärka den enskildes trygghet och självständighet genom ett vardagsrehabiliterande arbetssätt samt utföra hemtjänstinsatser i form av omvårdnad och service.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg, har god självkännedom och en god kommunikationsförmåga. Du ska vara flexibel i tanke och handling samt en duktig problemlösare. Som person är du självständig och van att samarbeta med andra professioner. Vi kommer att lägga stort fokus på de sökandes personliga egenskaper och tidigare arbetslivserfarenhet. Du har omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet från vård- och omsorg, gärna hemtjänst. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av psykiatri, demenssjukdomar eller annan spetskompetens. Du har ett professionellt bemötande och bidrar till ett gott klimat, är handlingskraftig, lagspelare och bra på att samarbeta. Med tanke på uppdragets karaktär är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter olika omständigheter och situationer. Du tycker om utveckling och bidrar gärna med tankar och idéer kring hur uppdraget kan formas tillsamman med kollegor och chef. Då dokumentation ingår i ditt uppdrag är det viktigt att du har god datorvana och kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Krav på körkort B. Arbetstid Dagtid måndag fredag, tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Arbetsplatsen


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde:

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Ann Louise Fältros, Enhetschef


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-11-24

Ange referensnummer: C32948


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019