Stäng meddelande

Lärare i trä- och metallslöjd åk 3-5


Arbetsuppgifter

Som lärare i trä- och metallslöjd är du ansvarig för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen i dina ämnen utifrån läroplanen, samt i nära samverkan med övriga kollegor på skolan. Du kommer att arbeta med åk 3-5 och grundsärskolan åk 3-9. Dina arbetsuppgifter innefattar också ansvar för dokumentation och bedömning av elevers lärande, samt uppföljning och analysering av resultaten i syfte att förbättra elevernas måluppfyllelse. Med ditt lösningsfokuserade förhållningssätt har du en positiv inställning och ser det som ditt ansvar att skapa goda och hållbara relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har goda kunskaper om NPF och vet att NPF-anpassning av undervisningen och inlärningsmiljön är gynnsamt för alla elever. Du hittar styrkor och bygger på det framgångsrika i varje elev. Med ett inkluderande arbetssätt och en förmåga att se elevernas olika behov och individuella förutsättningar maximeras möjligheterna för att alla ska känna arbetsglädje och att de lyckas i skolan. Som klassens ledare och goda förebild är du flexibel, gillar struktur, är full av idéer och ser varje interaktion med eleverna som en möjlighet. Du har god samarbetsförmåga, är initiativrik och har ett helhetstänkande för varje elev.

Kvalifikationer

Vi vill att du har lärarlegitimation och behörighet att undervisa elever i årskurserna 3-6 i trä- och metallslöjd. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare i aktuella årskurser. Du är van att använda digitala verktyg såsom Google drive och Google Classroom och har jobbat med programmering i undervisningen. I tjänsten ingår mentorskap tillsammans med en kollega.

Arbetsplatsen

Kvarnhagsskolan, med ca 650 elever, är en kommunal F-9 skola i natursköna Alby med närhet till natur och goda kommunikationer. Vår målsättning är en trygg och hälsosam skola med ett vänligt och stödjande klimat, där elever, personal och föräldrar trivs och har ett gemensamt ansvar för att skapa goda förutsättningar för allt lärande. Tillsammans med vår professionella personalgrupp erbjuds du en stimulerande tjänst där vi gemensamt arbetar för en alltmer pro- och interaktiv skola och där vi värdesätter det kollegiala lärandet. Gemensamt utformas en trygg och lustfylld skoldag med elevernas bästa i fokus. Vi matchar skolans förväntningar på elev och föräldrar med föräldrars och elevers förväntningar på skolan. För vårt målinriktade arbete med att främja lika rättigheter och möjligheter samt förebygga och förhindra trakasserier har vi kamratstödjare och socialpedagoger samt arbetar aktivt med lågaffektivt bemötande.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid

Tillträde: Befattningen är en tillsvidareanställning på ca 75-80%. Tillträde 12 augusti 2019. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Helena Roleda, Biträdande rektor

Telefon: 076-814 81 52

E-post: helena.roleda@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-04-17

Ange referensnummer: A866058


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018