Störningsinformation:
Fortsatt hög vattenförbrukning
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Danspedagog


Om arbetsplatsen

Kultur och fritidsförvaltningen, med drygt 200 anställda, svarar för att det finns ett rikt kultur-, och idrottsliv och ett mångsidigt fritidsutbud i Botkyrka kommun. Vi ansvarar för bibliotek, bad, kulturskola, konsthall, öppen fritidsverksamhet, idrottsanläggningar och folkhälsoparker. Kulturskolan är en frivillig skolform för en meningsfull fritid med lust och lärande. Vi undervisar barnen i deras närmiljö ute på kommunens skolor och i kulturskolans egna lokaler i Tumba, Tullinge och Hallunda på och utanför skoltid. Vi når även barn i förskolan och genom fritidsverksamhet över hela kommunen. Kulturskolan har ca 1 600 elevplatser och erbjuder verksamhet för barn och unga i alla utvecklingsstadier. Utöver ämnesundervisning driver kulturskolan Tumba Gymnasiums musikprogram. Vi har även en väl utvecklad ensemble-, kör- och orkesterverksamhet. Eleverna bjuder även allmänheten på ett stort utbud av konserter samt dans- och teaterföreställningar. Genom omvärldsorientering, experiment och nyskapande blir Botkyrka kulturskola en verksamhet i linje med Borkyrka kommuns devis Långt ifrån lagom.

Arbetsuppgifter

Du ska tillsammans med en utbildad instruktör i metoden "Dansa utan krav" förbereda och starta upp en kurs i kravlös dans för tjejer i tonåren, två gånger i veckan på deras fritid. Danslust och rörelseglädje står i fokus och syftet är att investera i unga tjejers hälsa.

Kvalifikationer

Utbildning - Skallkrav Vi söker dig med danspedagogisk högskoleutbildning eller likvärdigt bedömd utbildning. Erfarenhet - Skallkrav Du har erfarenhet av att jobba pedagogiskt med dans i en kulturskola eller motsvarande verksamhet med ungdomar. Kunskap och erfarenhet - Börkrav Instruktörsutbildning och erfarenhet av att arbeta med metoden "Dansa utan krav" är meriterande. Erfarenhet av interkulturellt förhållningssätt - Börkrav Du är väl bekant med ett interkulturellt förhållningssätt och har goda erfarenheter av att ha arbetat och verkat i miljöer som präglas av mångfald. 1.1 Initiativtagande - Skallkrav Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. 2.1 Samarbetsförmåga - Skallkrav Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. 2.1 Empatisk förmåga - Skallkrav Har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. 2.1 Relationsskapande - Skallkrav Är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Skapar kontakter och underhåller relationer.

Övrigt

Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid / deltid, 20%

Tillträde: Tillträde snarast möjligt efter terminsstart 12 augusti.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Marianne Ericsson, Enhetschef

Mobil: 0722166556

Telefon: 072-216 65 56

E-post: marianne.ericsson@botkyrka.se


Agneta Borgestedt, HR-specialist

Telefon: 070-8861075

E-post: agneta.borgestedt@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Eva Klingberg, Lärarnas Riksförbund

Mobil: 070-8970647

E-post: eva.klingberg@botkyrka.se


Mats Eriksson, Lärarförbundet

Telefon: 0702168563

E-post: mats.eriksson1@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2020-08-03

Ange referensnummer: KOF/2020:83


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020