Stäng meddelande

Elevassistent


Arbetsuppgifter

Vi söker en elevassistent till Falkbergsskolan. Tjänsten är ett vikariat under vårterminen. Som elevassistent kommer du att fungera som ett särskilt stöd till några av våra elever i årskurs 6-9. Uppdraget innebär att ge individanpassade insatser och att stötta eleverna både i och utanför klassrummet eller i vår lärstudio. Du kommer att följa eleverna och vara ett stöd i nära samarbete med lärarna. Tillsammans med lärarna ser ni till elevens bästa och skapar förutsättningar för att eleven ska nå sina mål. Som elevassistent är du en viktig länk för eleverna, vårdnadshavarna och annan personal

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av samt förståelse för arbete med barn inom NPF. Du har avslutad gymnasieutbildning och det är meriterande om du har någon utbildning inom specialpedagogik. Du är van att bemöta olika människor och agera professionellt i enlighet med skolans värdegrund. Du arbetar lösningsfokuserat med eleven i centrum, har ett lågaffektivt bemötande och är självgående i ditt arbete. Som person är du stabil, trygg och tydlig samt har lätt för att samarbeta. Du ska tycka om att arbeta nära eleverna under hela skoldagen och det är viktigt att du kan skilja på det personliga och det professionella. Du har en god kommunikativ förmåga och har en mycket god förmåga att skapa relationer med både vuxna och ungdomar. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Arbetsplatsen

Falkbergsskolan ska vara den bästa skolan för sina elever, en modern skola i tiden, där högsta prioritet är elevernas utbildning. Vår ambition är att ge förutsättningar för den absolut bästa kunskapsutvecklingen för alla våra elever. Vi vet att goda relationer mellan elever och vuxna skapar den trygghet som behövs för att få arbetsro, glädje och lust till lärande. Vår vision är att alla elever ska nå så långt som möjligt och ständigt utmanas för att bli ännu bättre. Vi ligger i framkant vad gäller pedagogisk utveckling och digitalt lärande och vi arbetar aktivt för att våra elever ska vara redo att möta framtiden.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 7 januari eller enligt överenskommelse. Omfattning: 80-100%

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Lena Berg, Biträdande Rektor

Mobil: 070-180 62 14

E-post: lena.berg@botkyrka.se


Carolina Ejenäs, Biträdande Rektor

Mobil: 070-180 60 44

E-post: carolina.ejenas@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-12-11

Ange referensnummer: A918488


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019