Stäng meddelande

Förskolan Kungstäppan söker förskollärare


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ta ansvar för att leda och driva den pedagogiska utvecklingen. Som förskollärare leder du det pedagogiska arbetet och planerar, genomför, följer upp och utvecklar verksamheten mot våra mål tillsammans med arbetslaget. Ert arbete tillsammans i arbetslaget innebär att ge barnen och barngruppen möjlighet att få inflytande, utvecklas och lära. Du bidrar genom att vara en professionell, medveten, reflekterande pedagog och tar ett särskilt ansvar för att kommunicera med både barnen och deras familjer.

Kvalifikationer

Du är legitimerad förskollärare och har kunskaper om språkutvecklande arbetssätt/metoder. Andra kvalifikationer som vi söker hos dig som förskollärare är att du: • Är initiativtagande • Har god samarbetsförmåga • Har en god pedagogisk insikt • Har god ledarskapsförmåga • Är lösningsfokuserad Erfarenhet är meriterande.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön

Tillträde: Tjänstetillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag som är den 30 april.

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 2019-06-01

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Karin van Varick, Förskolechef

Telefon: 070 180 62 25

E-post: karin.van.varick@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-04-30

Ange referensnummer: A621103 - Kopia - Kopia - Kopia (2) - Kopia (2) -


Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018