Stäng meddelande

Skoladministratör


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som en av två skoladministratörer på Tunaskolan. Som skoladministratör är du ett nära chefsstöd. Förutom allmänt förekommande kontorsgöromål är dina huvudsakliga ansvarsområden diarieföring, anställningsavtal och vikarieanskaffning. Som skoladministratör håller du många bollar i luften. Du blir en viktig del av Tunaskolans ansikte utåt och har stora kontaktytor via telefon, mail och besök på skolan. Program som nyttjas i tjänsten är: Lex, Extens, V-klass, Mitt Jobb, KIA samt Officepaketet. Tjänsten är på 60% och kan kombineras med att arbeta 40% med skolpliktsbevakning inom grundskolans verksamhetsstöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och tidigare erfarenheter av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter, gärna på en skola eller i annan kommunal verksamhet. Har du utbildning inom det administrativa området, gärna kopplat till ekonomi eller IT, är det meriterande. Du har mycket god förmåga att formulera dig i tal och skrift. Du är drivande, serviceinriktad och flexibel utifrån vad situationen kräver. Det är av vikt att du är strukturerad och systematisk i ditt tillvägagångssätt. Det innebär att du är observant och lyhörd för vad som behöver göras och kan prioritera på ett effektivt sätt. Du har hög social kompetens, god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och har ett professionellt förhållningssätt och bemötande. Att arbeta med datorn som arbetsredskap är en självklarhet för dig. Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system.

Arbetsplatsen

Tunaskolan är en F-9-skola i Tumba, Botkyrka kommun. Skolan ligger ca 5 minuters promenad från pendeltågsstationen. På Tunaskolan går 750 elever och vi är 95 medarbetare. Vår verksamhet utgår från ledorden språk, självkänsla och lärande. Vår övertygelse är att ett starkt språk i kombination med god självkänsla leder till att elevernas lärande utvecklas på bästa sätt. På vår skola har vi en god stämning, vi värnar om samarbete och arbetar aktivt med kollektivt lärande.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid

Tillträde: 2019-08-12

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Johan Daréus, Rektor

Telefon: 076 1150185

E-post: johan.dareus@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-05-03

Ange referensnummer: TUNAHT1909


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka! Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Intervjuer och urval kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018