Stäng meddelande

Barnskötare med specialkompetens


Arbetsuppgifter

Arbeta mot måluppfyllelser och vårt uppdrag enligt styrdokument. Kunna ge förutsättningar till utveckling och lärande och samtidigt stimulera barns förmågor. Arbeta i en liten barngrupp samt ingå i ett litet arbetslag. Arbeta 1 till 1. Starta upp en ny avdelning. I uppdraget ingår även att vara uppdaterad på vetenskaplig forskning och teorier.

Kvalifikationer

Utbildad Barnskötare Erfarenhet av arbete med barn med autism är ett krav. Erfarenhet i att arbeta med pedagogisk dokumentation Närvarande pedagog med ett positivt arbetssätt Vana att jobba i grupp samt att kunna agera självständigt utifrån förskolans uppdrag

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokratioch upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Förskolan Staren består utav 8 avdelningar och kommer att utöka med en avdelning. Det kommer att startas upp en avdelning med en liten barngrupp där pedagogerna kommer att få arbeta med barn som har en diagnos inom autism spektra. Arbetsmetoden kommer att följa specifika riktlinjer där man bland annat kommer att arbeta i 1 till 1 metoden (1 barn/1 pedagog)


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-12-03

Varaktighet: 3-6 månader

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Youssra Gatri Zoghlami, Biträdande Förskolechef

E-post: yousra.gatri.zoghlami@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2018-12-21

Ange referensnummer: A826553


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018