Stäng meddelande

Sjuksköterska till Boende med särskild service VIK, dagtid.


Arbetsuppgifter

Vi är ca 50 personer inom boenden med särskild service som arbetar och ansvarar för utredning, stöd i boende och meningsfull sysselsättning samt fritid för vuxna personer med psykisk funktionsnedsättning. Personalkategorierna inom boendet är främst boendestödjare. Enheten har 7 boenden med särskild service med somatisk och psykiatrisk HSL-ansvar som fördelas på fyra sjuksköterskor. Nu söker vi en vikarierande sjuksköterska dagtid. Vi söker dig som vill jobba extra vid sjukskrivningar eller semestrar hos våra ordinarie anställda sjuksköterskor. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i både somatik och psykiatri. Bedöma, planera, genomföra och utvärdera omvårdnad i samråd med patienten och där det önskas med patientens närstående. Förnya bedömningen av patientens behov så att komplexa vårdbehov identifieras och patienten erhåller stöd och insatser för att stärka förmågan till egenvård och återhämtning. Att aktivt tillämpa och implementera bästa tillgängliga evidens och beprövad erfarenhet i omvårdnadsprocessens alla steg. I arbetet ingår tex att delegera hälso- och sjukvård uppgifter, jobba runt samverkansinsatser och tillsammans med vård- och stödsamordnarna ansvara för att genomföra samordnande individuella planer, SIP. Att vara stöd till brukare, anhörig och övrig personal i hälso- och sjukvårdsfrågor samt vara stöd även i kontakten med landstinget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna innehar en psykiatrisk vidareutbildning. Stor dokumentations vana och erfarenhet av målgruppen är meriterande. Körkort är ett krav. Vi söker dig som har ambition, ödmjukhet och respekt inför uppgiften att stödja människor med psykisk funktionsnedsättning i att utveckla sin självständighet. Det är viktigt att du har god förmåga att samarbete och samtidigt ska du kunna arbeta självständigt. Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper!

Arbetsplatsen

Vi vill att medborgarna ska ha förtroende för Socialtjänsten i Botkyrka och vända sig till oss när de behöver det så att små bekymmer inte ska bli stora problem. Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi utgår från människors egen förmåga och eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt. För att nå bästa möjliga resultat för brukarna satsar vi på att ständigt förbättra vår kvalité och utveckla våra metoder. Viktiga resurser i det arbetet är FoU Södertörn med kunskap om aktuell forskning och ett nära och engagerat samarbete med externa och interna samarbetspartners. Vi är ca 500 personer som arbetar inom något av områdena: barn och unga, socialpsykiatri, försörjningsstöd, beroende och missbruk, eller boendefrågor.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Tillträde omgående

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Rita de Castro, Verksamhetschef

Telefon: 0701805718


Facklig(a) företrädare

Facklig(a) företrädare, Fackliga företrädare, nås via kommunens växel

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2019-11-20

Ange referensnummer: SN/2019:533


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019