Stäng meddelande

Lärare Trä- och metallslöjd


Om arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Trädgårdsstadsskolan är en F-9 skola som ligger i Tullinge i Botkyrka kommun. Skolan är byggd 2002 och har ca 670 elever F-9. Vi har fräscha, moderna och ljusa lokaler. Skolan är uppbyggd i moduler med arbetsrum i nära anslutning till klassrummen och rastutrymmen vilket ger bra förutsättningar att skapa goda relationer till eleverna. Vår skola är utvald som övningsskola och därmed har vi ett tätt samarbete med Stockholms Universitet och den verksamhetsförlagda utbildningen för lärarstudenter. Vi har sedan 2011 en elev - en dator vilket innebär att alla elever i åk 7-9 har en egen dator.

Arbetsuppgifter

- Undervisa och utveckla undervisningen i Trä -och metallslöjd i årskurserna 3-9 i vår fina och välutrustade träslöjdslokal. - Eventuellt mentorskap - Ingå i arbetslag - Tillsammans med arbetslaget ta emot studenter från Stockholms universitet eftersom vi är Klusterskola (tidigare hette det Övningsskola) i samarbete med Stockholms universitet. - Arbeta med att stärka eleverna i värdegrundsfrågor.

Kvalifikationer

Utbildad Trä-och metall och textilslöjdslärare med erfarenhet. Förtrogen med Lgr 11 och en stark vilja att utveckla undervisningen.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Som medarbetare på Trädgårdsstadsskolan har du förmåga att skapa goda relationer med många människor på olika nivåer.

Omfattning: Heltid / deltid, 100%

Löneform: Månadslön

Tillträde: Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 2020-08-10

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Jonas Loord, Biträdande rektor

Telefon: 073-3119608


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-05-31

Ange referensnummer: A492810 - Kopia (2) - Kopia - Kopia


Intervjuer sker fortlöpande. Vi önskar ingen hjälp från rekryteringsfirmor ang denna tjänst. Tjänsten tillsätts under förutsättningar att erforderliga beslut har fattats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020