Stäng meddelande

4 erfarna barnskötare


Arbetsuppgifter

Förskolan Vitsippan/vallmon är en förskola där vi alla arbetar aktivt tillsammans för att göra barnen till huvudpersoner i sin egen vardag. Som barnskötare planerar, genomför och utvärderar du tillsammans med arbetslaget. Du ska använda dig av pedagogisk dokumentation som ett verktyg för att synliggöra barnens och din egna lärprocess. Arbetslaget leds av förskollärare.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad barnskötare, eftergymnasiala utbildningar är meriterande. Väl behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska vara väl insatt i Läroplanen och övriga styrdokument. Du har erfarenhet av ett reflekterande och dokumenterande arbetssätt. Du har en kunskapssyn som utgår ifrån att barn lär och utvecklas på olika sätt och i olika sammanhang. Du förstår att det hänger på oss pedagoger att erbjuda barnen sådana sammanhang som gör att de växer enskilt och tillsammans.

Arbetsplatsen

Botkyrka Kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-,demokrati- och upplevelsesatsningar,expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkande. Förskolan Vitsippan/Vallmon ligger i Hallunda/Norsborg. Vi har åldershomogena grupper.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Antal platser: 4


Kontaktperson(er)

Ewa Hemström, Förskolechef

Telefon: 0708861605

E-post: eva.hemstrom@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-01-15

Ange referensnummer: A836614


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018