Stäng meddelande

Webbredaktör


Arbetsuppgifter

Vi behöver dig som kan skapa och utveckla innehåll på vår nya externa webbplats botkyrka.se. Du kommer i ditt arbete säkerställa att vår webbplats har rätt och bra innehåll som möter användarnas och verksamhetens behov. Du kan prioritera innehåll utifrån vad som är viktigast för användaren och har en förmåga att jobba ur ett webbanalytiskt perspektiv. Du kommer arbeta med allt innehåll på webbplatsen vilket också innebär att bearbeta dokument. I arbetet ingår även att jobba med sökordsoptimering. Du är driven och har ett strukturerat arbetssätt. Du ska klara av att prioritera och ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med olika kompetenser både i gruppen och i organisationen. Du kommer också att ingå i enhetens övriga kommunikationsarbete där du kan delta i alla typer av arbetsuppgifter i enhetens arbete.

Kvalifikationer

• Ha en eftergymnasial utbildning i kommunikation eller motsvarande • Arbetat som webbredaktör eller motsvarande och van användare av webbpubliceringsverktyg. Vi arbetar i CMS Sitevision. • Ha kunskap, intresse och förståelse för digitala och sociala medier • Ha kunskap i publicering samt bild och videoformat för webben • Ha kunskap i hur man arbetar med tillgänglighet, användarvänlighet och pedagogik på webben • Ha kunskap i sökoptimering och kunna analysera och föreslå förbättringar med hjälp av statistik och andra undersökningar. Personliga kompetenser • Mål och resultatriktad • Strukturerad • Pedagogisk insikt • Samarbetsförmåga

Arbetsplatsen


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, Heltid visstidsanställning

Tillträde: Tillträde från 1 september 2019 eller efter överenskommelse. Tjänsten är visstid till och med 29 februari 2020.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Fredrik Gladh, Kommunikationschef

Mobil: 0722343110

E-post: fredrik.gladh@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-05-30

Ange referensnummer: A876736


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018