Stäng meddelande

3 Legitimerade förskollärare till nyöppnade avdelningar


Arbetsuppgifter

Förskolan Vitsippan/Vallmon är en förskola där vi alla arbetar för att göra barnen till huvudpersoner i sin egen vardag. Som förskollärare har du det övergripande ansvaret för att planering,undervisning och uppföljning sker i ditt arbetslag. Vi använder oss av pedagogisk dokumentation som ett verktyg för att synliggöra barnens och våra egna lärprocesser. Du har erfarenhet av ett reflekterande,dokumenterande arbetssätt.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerade förskollärare som ser arbetet med barnen som en utmaning.Du har en kunskapssyn som utgår från att barn lär och utvecklas på olika sätt och i olika sammanhang.Du förstår att det hänger på oss pedagoger att erbjuda barnen sådana sammanhang som gör att de växer enskilt och tillsammans. Du ska behärska svenska i tal och skrift. vara väl förtrogen med läroplanen och övriga styrdokument samt ha datavana.

Arbetsplatsen

Förskolan Vitsippan/Vallmon ligger i Hallunda/Norsborg. Vi ingår i ett 2-årigt projekt,Samverkan för bästa skola tillsammans med Skolverket. I projektet använder vi moduler i Läslyftet. Botkyrka Kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med närmare 90 000 invånare. Omtalade kultur-,demokrati-och upplevelsesatsningar,expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkande.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde:

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Ewa Hemström, Förskolechef

Mobil: 0708861605

Telefon: 0708861605

E-post: eva.hemstrom@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-01-15

Ange referensnummer: A836934


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018