Stäng meddelande

Tumba gymnasium söker el- och energilärare


Arbetsuppgifter

Vi söker en skicklig lärare till El- och energiprogrammet. Du skall kunna undervisa i flertalet kurser på EE-programmet inriktning Elteknik (installatör), t ex ellära, elinstallation, belysningsteknik, motorstyrning etc. Vårt El- och energiprogrammet är starkt och du kommer till en arbetsplats med goda förutsättningar för att utbilda yrkeselever på hög nivå. Du är en del av arbetslags- och programutvecklingen vid Tumba gymnasium och vi är lika måna om att få del av just dina kvalifikationer samtidigt som vi tror och vill att vår arbetsplats kan bidra till din utveckling. Vi har goda branschkontakter och våra elever får jobb direkt efter gymnasiet.

Kvalifikationer

Tumba gymnasium är en spännande skola, övningsskola för lärarutbildningen vid Stockholms universitet. Vi söker dig som vill komma till en arbetsplats där vi sätter det kollegiala i centrum och där vi försöker utvecklas med eleverna. Ett tydligt plus med lärarbehörighet, men vi tar även emot sökande med dokumenterade branscherfarenheter. Förutom yrkeskompetens sätter vi stor vikt vid ditt engagemang och uttalade vilja att bygga bra skola. Eftersom vi har flera tjejer på vårt El-program tycker vi det vore toppen om även kvinnliga lärare söker anställning hos oss. Positivt med egen branscherfarenheter och gärna med erfarenhet av att arbeta med APL (Arbetsplatsförlagt lärande, d v s yrkespraktik för eleverna). .

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tumba gymnasium är en välskött och modern skola med ca 130 personal och ca 1270 elever från sammanlagt 28 kommuner. Tumba gymnasium ökar i popularitet och har flest förstahandsökande i Södertörn, vilket ger oss förmånen att göra flera nyanställningar inför läsåret 2019/20. Vårt El- och energiprogrammet går mycket starkt (ca 2 sökande per plats). . Våra elever är mycket ambitiösa och i 2017 och 2018 nådde 97 procent av "elprogrammets" elever yrkesexamen. Vi har flera nationella "spetsutbildningar" och en bred utbildningspalett med både högskoleföreberedande- och yrkesprogram. Våra pedagoger är engagerade och duktiga och arbetar i programarbetslag. Välkommen till en skola som försöker göra skillnad.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av undervisning är önskvärd och ett plus liksom goda referenser. Att vilja integrera modern teknik i undervisningen är lika viktigt som förmågan att vara tydlig och våga sätta gränser. Ett stort plus med visad samarbetsförmåga och tydlig vilja till pedagogisk utveckling.

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön

Tillträde:

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 2019-08-12

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Andreas Hammarstedt, bitr rektor

Mobil: 0708-861544

Telefon: 08-53061569

E-post: andreas.hammarstedt@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-03-17

Ange referensnummer: A852831


Tjänsten är tänkt tillsvidare, men om du är t ex är helt ovan att undervisa kan visstidsanställning för hela läsåret 2019/20 bli aktuellt. Vi tackar nej till all eventuell hjälp från rekryteringsfirmor utan sköter all rekrytering inom skolan - vänligen undanbedes detta.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018