Störningsinformation:
Problem med inloggning i e-tjänsten för ekonomiskt bistånd
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Utvecklingsledare till vård- och omsorgsförvaltningen


Om arbetsplatsen

Central förvaltning ger service och stöd till vård- och omsorgsförvaltningens ledning, chefer och verksamheter. Uppdraget är att skapa goda förutsättningar för verksamheterna att utföra sina insatser till brukare med hög kvalitet och på ett effektivt sätt. I central förvaltning ingår funktioner som HR, ekonomi, IT, nämnd, registrator, kvalitetsteam, kommunikation, fastighetssamordning samt medicinskt ansvariga sjuksköterskor. Vi erbjuder dig flexibla arbetstider (årsarbetstid), friskvårdsbidrag och ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och göra skillnad för våra medborgare? Vill du ha handlingsutrymme att faktiskt göra skillnad? Då har vi ett spännande och utvecklande jobb till dig. Vård- och omsorgsförvaltningen kommer att göra stora satsningar för att öka kvaliteten i vår verksamhet. Därför söker vi ytterligare en utvecklingsledare till vårt förvaltningsövergripande kvalitetsteam som idag består av fyra utvecklingsledare och en förvaltningsjurist. Inom kvalitetsteamet har vi ett nära samarbete och utvecklar ständigt metoder och arbetssätt tillsammans. Samtidigt som vi har ett nära samarbete så arbetar vi självständigt med våra olika uppdrag. Vi bollar idéer och fördelar arbetet gemensamt utifrån intresseområden och kompetens. Vi är ett team som trivs ihop och har roligt på arbetet. Som utvecklingsledare arbetar du strategiskt och förvaltningsövergripande med kvalitetsfrågor. Du stödjer förvaltningens chefer i det systematiska kvalitetsarbetet genom framtagning av arbetssätt och riktlinjer för förbättring och utveckling. Du följer upp och analyserar verksamhetens resultat. I tjänsten ingår även att finnas med i projektarbeten som specialist och ha egna utrednings- och projektledaruppdrag. Du föredrar ärenden i vård- och omsorgsnämnden och håller utbildning samt föredragningar för chefer och personal. I arbetet ingår att omvärldsbevaka inom ditt ansvarsområde och att hålla dig uppdaterad om gällande rättsläge samt kvalitetsarbete, bland annat genom att delta i olika nätverk. Arbetsuppgifterna kan komma att variera över tid och efter behov.

Kvalifikationer

• Du har adekvat högskoleutbildning såsom socionom, samhällsvetare eller annan högskoleutbildning som bedöms vara likvärdig. • Du har erfarenhet av att ha arbetat med utvecklings- och kvalitetsarbete. • Du har goda kunskaper om SoL och LSS samt annan adekvat lagstiftning inom området. • Du har erfarenhet från att arbeta i en politiskt styrd organisation. • Du har förmåga att tänka strategiskt och har en god analytisk förmåga. • Du har flerårig erfarenhet från äldreomsorg eller från funktionsnedsättningsområdet. Det är även meriterande om du har kunskap och erfarenhet inom följande områden: • Kunskap om utvecklingsmetoder samt erfarenhet av kvalitetsledningssystem • Kunskap om projektledning • Kunskap och erfarenhet inom statistik och metod • Kunskap och erfarenhet från processarbete • Erfarenhet från myndighetsutövning • Erfarenhet av uppföljning och utvärdering • Erfarenhet av att arbeta med externa utförare Vi söker dig som är engagerad, driven, självständig och har lätt för att samarbeta. Som person är du självgående, strukturerad, flexibel och initiativtagande. I förändring har du förmåga att se till möjligheter. Som utvecklingsledare är du en kreativ kraft med idéer och angreppssätt som leder till resultat. Du kan väga samman komplex information och göra goda avvägningar. Viktigt för tjänsten är även att du kan förstå och förklara komplexa samband på ett enkelt sätt. Du uttrycker dig väl både i tal och skrift och du är bekväm med att tala inför små och stora grupper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Christina Almqvist, Kvalitetschef

E-post: christina.almqvist@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Helena Rovtjanin Odenskiöld, Representant Vision

Mobil: 070-863 28 36

E-post: helena.rovtjanin-odenskiold@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2020-02-20

Ange referensnummer: C35101


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020