Stäng meddelande

Elektriker


Arbetsuppgifter

Som elektriker utför du alla typer av elinstallationer och förebyggande underhåll i kommunens fastigheter samt inhyrda lokaler i Botkyrka kommun. I arbetsuppgifterna ingår att medverka i och genomföra elrevisioner enligt lagkrav. Elektrikern har aktiv kontakt med andra kollegor, felanmälan samt upphandlade entreprenörer. Du bidrar aktivt med att utveckla långsiktiga kundrelationer och uppdaterar dig med ny teknik.

Kvalifikationer

• Lägst B-behörighet, AL behörighet är meriterande. • God erfarenhet med 2-3 år som installations och serviceelektriker gärna i kommersiella fastigheter. • Du har självklart yrkesstolthet och engagemang för yrket. • En merit är kännedom om fastighetsrelaterade styr och reglersystem. Som person är du en mångsidig och handlingskraftig problemlösare, du är lyhörd för kundens önskemål. Du kan uttrycka dig i tal och i skrift i svenska språket och är van datoranvändare. Har du goda kunskaper i andra språk än svenska samt kunskap om andra kulturer, är det extra meriterande. B-körkort är ett krav

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med ca 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Enheten för lokalförsörjning och fastighet är en del av tekniska förvaltningen och arbetar med främst drift, fastighetsförvaltning, och byggprojektledning. Kommunen äger och förvaltar en lokalarea på cirka 430 000 kvadratmeter


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Lars Karlsson, Driftchef

Telefon: 070-180 56 90

E-post: lars.karlsson@botkyrka.se


Tolga Erdogan, Ledande elmontör

Telefon: 070-557 38 17

E-post: tolga.erdogan@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Anders Lindqvist, Kommunal

Telefon: 08-530 610 00

E-post: anders.lindqvist@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-03-17

Ange referensnummer: TEF/2019:52


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018