Stäng meddelande

Lärare i musik åk 1-5


Arbetsuppgifter

Vi söker en person som kan vikariera som lärare på en 40% tjänst i ämnet musik då vår musiklärare är föräldraledig kommande läsår. Du kommer ansvara för planering, genomförande, bedömning av musikämnet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av att ha undervisat barn, Vi ser gärna att är utbildad pedagog inom musik. Det är meriterande om du är utbildad musiklärare.

Arbetsplatsen

Eklidsskolan ligger i Tullinge, 5 minuters promenad från pendeltågsstationen. På skolan går 225 elever. Det är en liten skola där pedagogerna har ett nära samarbete för att alla elever ska få utvecklas och trivas på skolan.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid

Tillträde: 2019-08-12 eller efter överenskommelse

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Madeleine Reiser, Rektor

E-post: madeleine.reiser@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-05-06

Ange referensnummer: A870820


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018