Stäng meddelande

Sjuksköterska till boenden med särskild service


Om arbetsplatsen

Vi vill att medborgarna ska ha förtroende för Socialtjänsten i Botkyrka och vända sig till oss när de behöver det så att små bekymmer inte ska bli stora problem. Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi utgår från människors egen förmåga och eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt. För att nå bästa möjliga resultat för brukarna satsar vi på att ständigt förbättra vår kvalité och utveckla våra metoder. Vi är ca 500 personer som arbetar inom något av områdena: barn och unga, socialpsykiatri, försörjningsstöd, beroende och missbruk, eller boendefrågor.

Arbetsuppgifter

På boende med särskild service är vi ca 50 medarbetare där större delen är boendestödjare som arbetar med och stödjer vuxna personer med psykisk funktionsnedsättning. Verksamheten har 7 boendeenheter med särskild service där 4 enheter består av gruppboenden samt 3 enheter som är satellitboenden. Somatiskt och psykiatriskt HSL-ansvar fördelas på 4 sjuksköterskor. Nu söker vi en sjuksköterska dagtid. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter i både somatisk och psykiatrisk omvårdnad såsom att bedöma, planera, genomföra och utvärdera omvårdnaden i samråd med patienten och då det önskas med patientens närstående. Kontinuerlig uppföljning gällande patientens behov sker så att komplexa vårdbehov identifieras och patienten erhåller stöd och insatser för att stärka förmågan till egenvård och återhämtning. Att aktivt tillämpa och implementera bästa tillgängliga evidens och beprövad erfarenhet i omvårdnadsprocessens alla steg. I arbetet ingår tex att delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till personal, samverkansinsatser tillsammans med arbetsledare och boendestödjare samt ansvara för att genomföra samordnande individuella planer, SIP. Även att stödja och rådgiva brukare, anhöriga och personal i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, är van att dokumentera och innehar körkort. Vi ser gärna att du innehar en psykiatrisk vidareutbildning och erfarenhet av målgruppen är meriterande. Vi söker dig som har ambition, ödmjukhet och respekt inför uppgiften att stödja människor med psykisk funktionsnedsättning i att utveckla sin självständighet. Det är viktigt att du har god förmåga att samarbete och samtidigt kunna arbeta självständigt och flexibelt. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Tillträde: Tillträde omgående alternativt enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Ulrica Cortinovis, Enhetschef

E-post: ulrica.cortinovis@botkyrka.se


Malin Johansson , Enhetschef

Mobil: 0702934528

E-post: malin.johansson1@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Facklig(a) företrädare, Fackliga företrädare, nås via kommunens växel

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2020-08-10

Ange referensnummer: SN/2020:339


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020