Stäng meddelande

Timvikarier till hemtjänst i Botkyrka


Arbetsuppgifter

Vi söker timvikarier löpande som vill arbeta inom hemtjänsten där du kan göra skillnad för våra äldre. Vi söker dig som vill arbeta extra och vill ha flexibla arbetstider. Vi i hemtjänsten är vardagens hjältar! Typiska uppgifter inom hemtjänst är att uppmuntra, stödja och motivera vad gäller bl.a. personlig hygien, omvårdnad, måltider och aktiviteter. Vi utgår från medborgarens behov och önskemål. Målet är att göra det möjligt för de äldre att, med upplevd trygghet och kvalité, kunna bo kvar i sina hem så länge de själva önskar.

Kvalifikationer

Som person har du ett bra bemötande, är tillmötesgående och har en vilja och förmåga att hjälpa andra. I arbetet behöver du vara lyhörd och kunna samarbeta bra med kollegor och chef. Det är viktigt att du tar ansvar och eget initiativ i arbetet samt att du agerar utifrån ett etiskt perspektiv. Utifrån vår verksamhets karaktär är det även viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter olika omständigheter och situationer. Då daglig dokumentation utgör en stor del av arbetet är det viktigt att du har goda datorkunskaper samt goda kunskaper i tal och skrift i svenska. Meriterande om du har B-körkort, övriga språkkunskaper, gymnasieutbildning från vård- och omsorgsprogrammet, undersköterskeutbildning eller motsvarande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Inför eventuell anställning behöver du visa upp utdrag ur polisens belastningsregister. Intervjuer sker löpande.

Arbetsplatsen

Hemtjänsten som är en del av vård- och omsorgsförvaltningen, ger stöd och service till de medborgare som är äldre eller har en funktionsnedsättning och arbetar för att dessa personer ska känna trygghet, delaktighet, självbestämmande och kontinuitet. Insatserna utförs i medborgarens hem och kan ske dygnet runt, årets alla dagar. Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg av högsta kvalitet för våra medborgare och vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde:

Varaktighet: 3-6 månader

Antal platser: 10


Kontaktperson(er)

Johanna Dalaryd, Enhetschef Norra Botkyrka

E-post: johanna.dalaryd@botkyrka.se


Cathrine Coulianos, Enhetschef Södra Botkyrka

E-post: cathrine.coulianos@botkyrka.se


Fackliga företrädare

Telefon: Kontakta växeln på telefon: 08-53061000


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-01-15

Ange referensnummer: C32212


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019