Stäng meddelande

Behandlare till miniMaria


Arbetsuppgifter

Missbruksbehandling och familjebehandling med målgruppen ungdomar och deras nätverk med syfte att göra dem delaktiga i ungdomens utveckling, missbruksbedömningar samt kortare interventioner utan biståndsbeslut. Samverkan med andra aktörer internt inom socialtjänsten såväl som externt samt utåtriktat arbete mot allmänheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som söker är socionom eller har en likvärdig högskoleutbildning. Du har engagemang och kunskap om missbruk och tycker att människor är det bästa som finns! Tidigare har du på något sätt arbetat med behandlingsarbete riktat mot ungdomar och deras familjer. Du är flexibel och nytänkande, har respekt för de personer vi arbetar med och en orubblig tilltro till deras förmåga att vända sina liv till det bättre. Du klarar av att ha många tankar i huvudet och bollar i luften. Att arbeta styrkebaserat och i team med samverkanspartners är en självklarhet för dig. Du har gärna kunskap och erfarenhet om de av socialstyrelsen rekommenderade behandlingsprogrammen och metoderna som beskrivs ovan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Läs mer om Botkyrka kommun; http://www.botkyrka.se/ Vi vill att medborgarna ska ha förtroende för Socialtjänsten i Botkyrka och vända sig till oss när de behöver det så att små bekymmer inte ska bli stora problem. Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi utgår från människors egen förmåga och eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt. Socialförvaltningen är mitt uppe i ett spännande omorganisationsarbete där vi river stuprören och lämnar den gamla utförarmodellen. Vår nya organisation kommer att vara rustad att möta samhällsförändringar och präglas av nytänkande och teamarbete med klientperspektivet i fokus.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Vi kommer att påbörja intervjuer under rekryteringens gång. Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Katarina Kasto, Enhetschef

Mobil: 0702549146

E-post: katarina.kasto@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Facklig(a) företrädare, Fackliga företrädare, nås via kommunens växel

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2019-03-24

Ange referensnummer: SN/2019:141


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018