Stäng meddelande

Förskollärare - med Reggio Emilia inspirerat arbetssätt


Arbetsuppgifter

Du kommer att ha huvudansvar för en avdelning.

Kvalifikationer

Du behöver ha erfarenhet i att leda en avdelning, samt erfarenhet i att arbeta med Reggio Emilia inspiration, alltså van att dokumentera, reflektera och planera. Du förstår vikten av den pedagogiska miljön och är insatt i det digitala didaktiken. Utbildad förskollärare med examen och legitimation.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Aspen är en förskola som hämtar sin inspiration i Reggio Emilia, vi arbetar med 100-språklighet, pedagogisk dokumentation och projekt. Aspen har 2 stora ateljéer som är förbundna med varandra. Den ena har fokus på digitala verktyg, den andra på måleri, lera, textil och odling/naturmaterial. Vi tror på barnens kompetens och vår vision är att forma en vänlig förskola där barn kan växa och bli ansvarsfulla medborgare.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 190301 Tjänsten är en tillsvidareanställning men vi tillämpar 3 månaders provanställning.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Soledad Quiroz Sanz, Förskolechef

Mobil: 072 214 76 20

E-post: soledad.quiroz.sanz@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-03-31

Ange referensnummer: A844126


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018