Stäng meddelande

Vik biträdande rektor för SPR/IM-program


Arbetsuppgifter

Som biträdande rektor ingår du i ledningsgruppen och har ett helhetsperspektiv på skolans verksamhet. I tjänsten ingår programansvar för Språkintroduktion, men även Handel och IMYRK kan komma att ingå. I ansvarsområdet ingår då 220 elever och ca 22 personal. Skolledaransvaret för modersmålsundervisningen ingår i denna tjänst. Till stöd i arbetet finns egen administratör, kurator och SYV för dessa program.

Kvalifikationer

Vi vill att du har god kännedom om gymnasieskolan och Språkintroduktion/IM och Yrkesprogram i synnerhet. Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, är kommunikativ och har sinne för både administration och personkontakter.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. St Botvids gymnasium ligger i Hallunda och har utbildningar på Nationella program, IM-program och Särskola. Skolan är belägen i fräscha lokaler nära tunnelbanan. Vi har goda resurser i elevvårdsarbetet, där vi arbetar främjande och förebyggande.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 1 augusti eller enligt överenskommelse. Tjänsten är ett vikariat i samband med föräldraledighet, i första hand till höstterminen ut. Urvalet sker löpande.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Karin Eiderbrant, Rektor

Mobil: 072-4530682

E-post: karin.eiderbrant@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Elisabeth Tjörnhammar, Fackligt ombud (LR) och lärare


Sista ansökningsdatum: 2019-05-31

Ange referensnummer: A728893


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018