Stäng meddelande

Arbetsledare Restaurang


Arbetsuppgifter

ARBETSUPPGIFTER Som arbetsledare på Helges restaurang i Botkyrka kommunhus ansvarar du för att leda verksamheten såväl operativt som administrativt. I arbetsuppgifterna ingår: - Planering, handledning och dokumentation. - Aktivt arbete med ständiga förbättringar av vår verksamhet och våra insatser. - Verka för att våra deltagare ska få en så god utveckling som möjligt, såväl kunskapsmässigt som socialt, samt att aktivt påverka och stimulera deltagare till att komma närmare arbetslivet. - Bidra till en god arbetsmiljö och ett bra och effektivt samarbete med dina kollegor. Det är viktigt att du har en god pedagogisk förmåga. Du ska vara drivande i ditt arbete. VEM ÄR DU? - Du har god erfarenhet av restaurangdrift - Arbetet är självständigt och kräver att du kan ta egna initiativ, men också att du har god samarbetsförmåga. - Du är duktig på att organisera, administrera och planera samt motiveras av att stödja och leda människor. - Du har ett bra tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom.

Kvalifikationer

- Goda ledaregenskaper - Noggrannhet, då rollen kräver resultatrapportering, dokumentationsförmåga och administration - Förståelse för budgetarbete - Vana att arbeta i stödsystem Som person känner du väl igen dig i Botkyrka kommuns ledord: Öppen, orädd och energisk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Arbetsmarknads- och vuxenutbildningsförvaltningen arbetar för att skapa jobb och sysselsättning för Botkyrkabor och ansvarar för kommunens arbetsmarknadsenhet Jobbcenter, Vuxenutbildning (som också omfattar svenska för invandrare), yrkeshögskoleutbildningar på Xenter, annan eftergymnasial utbildning samt Daglig verksamhet. Jobbcenters uppdrag är att med individen i centrum fokusera verksamhetens arbete på målet att arbetslösa Botkyrkabor ska nå egen försörjning genom antingen arbete, studier eller eget företag. JOBBCENTER BOTKYRKA, HELGES RESTAURANG Nu söker Jobbcenter Botkyrka en arbetsledare till Helges restaurang som ligger i kommun-huset. Restaurangens verksamhet består av två delar där den ena utgörs av sedvanlig lunchservering samt beställningar i kommunhuset. Våra gäster består i huvudsak av personal från Botkyrka kommunhus men gäster kommer också utifrån. Helges restaurang är också en plats för utveckling och lärande för arbetslösa botkyrkabor. Vårt mål och uppdrag är att genom handledning och undervisning få människor att växa genom att praktisera/arbetsträna på Helges restaurang. Slutmålet är att individen ska nå egen försörjning. Utöver restaurangens 3 fasta, ordinarie medarbetare är det ca 5 deltagare på plats löpande.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-01-10

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Claes Vagelin Gauffin, Enhetschef

Telefon: 0708 86 06 92

E-post: claes.vagelingauffin@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2018-12-14

Ange referensnummer: A692988 - Kopia


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018