Stäng meddelande

Förskollärare


Arbetsuppgifter

Som förskollärare behöver du ha god kännedom och insikt i ditt uppdrag. Du har en förmåga att leda barn mot utbildningens mål utifrån begreppet undervisning. Som förskollärare ansvarar du för undervisningen kvalité och är aktiv i att leda arbetslaget mot uppsatta mål. Vi arbetar aktivt med att utforma lärmiljöer för att väcka nyfikenhet och inspirera barn till ett lärande.

Kvalifikationer

• Legitimerad förskollärare mot yngre åldrar • Är väl förtrogen med Lpfö 18. • Tydlig ledare i din roll som fskl mot både barn, kollegor och vårdnadshavare. • Har förmågan att arbeta lösningsinriktad och i lag. • Lära och arbeta kollegialt och kollektivt med kollegor.

Arbetsplatsen

I Norra Tumba ingår 6 förskolor varav 3 av dessa söker förskollärare, Vreta förskola, Kungstäppan och Björkbacken. Enheten strävar efter att erbjuda alla barn i enheten likvärdig utbildning med hög kvalité och målinriktad utbildning för alla barn utifrån läroplan,skollag och kommunens styrdokument.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 2020-01-01 Meriter : Goda kunskaper i pedagogisk dokumentation med digitala verktyg. Kunskaper i språk utvecklande arbetssätt i synnerhet barns flerspråkighet.

Antal platser: 3


Kontaktperson(er)

Elisabeth Finn, Rektor

Telefon: 070-209 11 55


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-08-30

Ange referensnummer: A892522


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019