Stäng meddelande

Kock/arbetsledare i skolkök


Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett arbetslag i vårt skolkök tillsammans med en kock och två skolmåltidsbiträden. I dina arbetsuppgifter kommer att bl.a. ingå matlagning, menyplanering, matbeställningar, ta emot och sortera matvaror, rengöring av köksredskap, egenkontroll. Du kommer tillsammans med all kökspersonal följa våra högt ställda kvalitetskrav och ständig arbeta med förbättringar. Alltid för våra elevers bästa. Maten ska lagas från grunden med råvaror av hög kvalitet, helst ekologiska. Vi vill se att du är med och utvecklar maten ytterligare. Det är också viktigt att resurserna används ekonomiskt, både för att hushålla med skolans resurser och att tänka ur ett globalt perspektiv. Maten ska uppfylla högt ställda krav på näringsriktighet och hälsofrämjande. Det lagas ca. 500 portioner per dag. Det är viktigt att du samarbetar bra med dina arbetskamrater och är stresstålig. Du måste kunna bemöta våra elever, vårdnadshavare och övriga medarbetare på skolan på ett professionellt sätt. Du ska vara en drivande och utvecklingsintresserad person som skapar positiv stämning. Nytänkande och kreativitet är en viktig merit. Vid tillsättningen av tjänsten kommer vi att ta stor hänsyn till personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Vi söker en utbildad kock som tidigare har arbetat i storkök eller restaurang med liknande arbetsuppgifter. Du ska också vara van att arbeta med egenkontroll och ha god kunskap om allergi- och specialkost.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Hammerstaskolan, som är en tvåparallellig F-9 skola, ligger naturskönt uppe på Eriksbergsåsen och är omgiven av grönområden med gångavstånd till tunnelbana och bussar. På skolan arbetar ett härligt gäng som har höga förväntningar på sig själva, varandra och våra elever.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse och så snart som möjligt.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 2019-05-01

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Lena Häggberg, Rektor

Telefon: 073-421 85 02

E-post: lena.haggberg@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-04-22

Ange referensnummer: A867369


Vi intervjuar och tillsätter fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018