Störningsinformation:
Fortsatt hög vattenförbrukning
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Biträdande rektor År F-3


Om arbetsplatsen

Om arbetsplatsen Grindtorpsskolan ligger i det starkt expansiva och natursköna området Alby med närhet till både natur och vatten. Skolan har årskurs F-9 med integrerade fritidshem. Vi har också en stor andel nyanlända elever och elever med annat modersmål. På Grindtorpsskolan finns ca 515 elever.

Arbetsuppgifter

I arbetet som biträdande rektor ingår ansvar för delar av verksamheten, såsom förskoleklass till år 3 och fritidshem. Du ingår i skolans ledningsgrupp tillsammans med rektor en andra biträdande rektor samt en administrativ chef. Du har personalansvar för medarbetare inom de verksamheter du har ansvar för. Vidare deltar du i skolans elevhälsoteam med inriktning mot de yngre eleverna och tar även ansvar för att beslut genomförs och följs upp. I ditt uppdrag kommer även ligga ansvar på schemaläggning skola 24 och planering av modersmål/studiehandledning för år f-9.

Kvalifikationer

Du har examen som lärare, lärare mot fritidshem, fritidspedagog eller förskollärare. Utöver detta ser vi gärna att du har läst rektorsutbildningen under de senaste åren. Som biträdande rektor förväntas du vara med och leda det pedagogiska utvecklingsarbetet och se till att enheten arbetar mot gemensamma mål under stimulerande samverkansformer. Du arbetar tillsammans med ledningsgruppen och medarbetarna i förändrings- och utvecklingsarbete. Du är lyhörd för idéer och förslag och kan vara med och förverkliga dessa samt ansvarar för att följa upp och utvärdera det systematiska kvalitetsarbetet. Du är kreativ, idérik och har ett coachande förhållningssätt. I arbetet ingår personalansvar och verksamhetsansvar för en del av organisationen, riktad mot f-6. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med att utveckla fritidshemsverksamheten och verksamheten inom förskoleklass och år 1-3. Du har god erfarenhet av personalledning och personalplanering inom dessa verksamheter. Då du kommer att ingå i skolans ledningsgrupp och ta stort eget ansvar är det viktigt att du har förmåga att prioritera uppgifter och arbeta strukturerat. Du använder tiden effektivt och genomför arbetsuppgifter utifrån ditt ansvarsområde. Du har även förmåga att sätta tydliga mål och planerar aktiviteter systematiskt, organiserat och metodiskt. Oavsett om du arbetar själv eller tillsammans med andra tar du initiativ och ser till att arbetet går framåt. Du tar ansvar för åtgärder och resurser samtidigt som du ser till att uppsatta mål nås. För att skapa dialog och delaktighet för alla är det viktigt att du har en kommunikativ förmåga och kan anpassa dig efter mottagare och situation.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: • Augusti 2020

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Satu Vanhanen, Rektor from 1/7 2020

Mobil: 070-88 25 089

E-post: satu.vanhanen@botkyrka.se


Siv Söderberg, Biträdande rektor

Mobil: 0708-89 20 05


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-08-14

Ange referensnummer: A963099 - Kopia (2)


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020